Caminades per a un «envelliment actiu»

Diumenge es faran de manera simultània a Camprodon, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses

Redacció
02 de novembre del 2012
El proper diumenge 4 de novembre es realitzarà la primera edició de la marxa Caminem per l’Envelliment Actiu al Ripollès. Una activitat organitzada pel Consorci de Benestar Social en motiu de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional del 2012. La marxa es realitzarà de manera simultània, amb sortida a dos quarts d'onze del matí, a Camprodon, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses i està especialment adreçada a les persones majors de 65 anys, tot i que està oberta a tot el públic. Per això s’ha comptat amb la col·laboració en l’organització del Club Excursionista de Ripoll, la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses i la residència geriàtrica L’Hospital i Creu Roja de Camprodon, entitats que centralitzen les inscripcions.
 
S’espera una bona participació. La inscripció és obligatòria i costa 2 euros a Ripoll i Sant Joan (és gratuïta a Camprodon) i 3 euros si es fa el mateix dia de la marxa. Els punts de sortida seran la plaça Santa Maria de Camprodon, el Pla d’Ordina de Ripoll i la plaça Torres i Bages de Sant Joan de les Abadesses i al final de cada recorregut es signarà un llibre d’Honor i s’obsequiarà els participants amb un petit refrigeri.

Es tracta d'una més de les activitats organitzades des del Consorci de Benestar Social del Ripollès per homenatjar la gent gran de la comarca. Entre d’altres, també s’ha posat en marxa un bloc sobre l'envelliment actiu i s’ha organitzat un concurs de fotografia amb el nom de Premis Ensems 2013.

Web de la caminada