El PSC no entén la despesa per traslladar la pista d'«skate»

L'oposició de Campdevànol recorda que la inversió es farà en terrenys no municipals

Redacció
13 de setembre del 2012
El PSC de Campdevànol manté l'oposició al trasllat de la pista d'skate coincidint amb els treballs per adequar el nou espai. En aquest sentit no entén que es pugui fer una inversió en plena crisi en uns terrenys que no són municipals –ADIF cobrarà un petit lloguer anual- quan no es poden garantir els serveis socials.

Núria López, portaveu dels socialistes, considera que si el govern volia fer una “despesa extra” caldria haver aconseguit finançament addicional. En aquest sentit recorda que s'ha utilitzat els 25.000 euros provinents del Font de cooperació de la Diputació de Girona que es podrien destinar a despeses ordinàries. Val a dir però que el cost dels treballs –quasi 16.600 euros, IVA a part- és inferior al conjunt de la subvenció.

Per l'oposició campdevanolenca aquest trasllat “evidencia la improvisació contínua de l'equip de govern” ja que les obres no formaven part del pressupost del 2012. De fet, van més enllà i consideren que “no destinar aquests diners a garantir el bon funcionament dels serveis públics” municipals “és no estimar-se Campdevànol” ja que consideren que “es posa en risc” tot allò assolit fins ara pels veïns.

Nota de premsa del PSC de Campdevànol