La pista d'«skate» tornarà a Campdevànol a final de mes

Comencen les obres per adequar el nou espai a tocar de l'estació de tren i de Comforsa

Redacció
05 de setembre del 2012
Terrenys d'ADIF on s'adequarà un aparcament i l'skate.
Terrenys d'ADIF on s'adequarà un aparcament i l'skate. | Arnau Urgell
Terrenys on s'hi instal·larà en breu la pista d'skate. Foto: Arnau Urgell

El conflicte per la pista d'skate de Campdevànol pot tenir les setmanes comptades. En aquest sentit l'Ajuntament ha anunciat que en pocs dies començaran les obres per adequar l'espai a tocar de l'estació de tren on s'hi instal·larà l'equipament esportiu. D'aquesta manera, el consistori preveu que a finals de setembre es pugui tornar a utilitzar una pista que es va retirar el mes de juliol , un fet que va acabar amb un ple tumultuós .

Recentment l'Ajuntament de Campdevànol ha adjudicat el contracte menor d'obra per acondicionar el solar cedit per ADIF. Uns treballs que podran començar una vegada que s'hagi signat el conveni que marca un lloguer de 1.800 euros anuals pels terrenys situats a ambdues bandes de la via. Les obres compten es finançaran íntegrament amb una subvenció de la Diputació de Girona.

Concretament s'adequarà i s'anivellarà el sector, es construirà una solera de formigó i s'instal·larà una tanca de protecció per evitar l'accés a les vies de tren. En un futur es preveu ampliar l'espai amb l’arranjament d'un aparcament per a 36 cotxes (actualment ja s'utilitza l'espai amb aquesta finalitat).

Nota de premsa de l'Ajuntament de Campdevànol