Els Pirates del Freser es presenten en societat amb molta música en viu

Dissabte organitzen la Fira de Música al Carrer i el Ripoll Rock

Redacció
26 de juliol del 2012
A Ripoll ha nascut una nova entitat. Una vintena de persones han creat els Pirates del Freser, una associació que vol “promoure la cultura popular, lliure i autogestionada”. Es presentaran aquest dissabte en societat organitzant a l'entorn de la sala Eudald Graells tant la Fira de Música al Carrer com el Ripoll Rock.

Els Pirates del Fresser consideren que “vivim en una societat on la cultura, un element essencial de les nostres vides, no és res més que un producte de consum car i enllaunat per l' empresa privada o les institucions”. En aquest sentit creuen necessari “crear espais i activitats on expressar-se lliurement”.

La primera activitat, que té el suport de l'Obrador de Ripoll, serà la Fira de Música al Carrer amb les actuacions musicals de la ripollesa Marina Prat (cantautora), el campdevanolenc Seppuku (cantautor), Sarsa (rumba de Ripoll) i Tortellini (rock juvenil des de la Garrotxa). L'esdeveniment, que es farà a partir de les sis al passeig de Sant Joan, també comptarà amb la colla bastonera Cop de Garrot del Berguedà així com una mostra cultural alternativa (paradetes de samarretes, discs, editorial Virus i del setmanari la Directa, entre d' altres).

La música continuarà a partir de les 10 de la nit a la sala Eudald Graells amb un registre més punk. El Ripoll Rock tindrà les actuacions dels grups locals Dirty Dirty Squirt, L'Autista Punk i els Adherits, i Humanimal, així com Monstruación (Cornellà). L'entrada costarà tres euros i servirà per autogestionar l'activitat.