El PSC veu «irregularitats» en el POUM de Campdevànol

Reclama que el text elimini els canvis i s'aprovi només amb les recomanacions de la Comissió d'Urbanisme

Redacció
05 de juliol del 2012
La modificació del POUM de Campdevànol –que es tramita des fa nou anys- continua portant cua. A l'espera de l'aprovació definitiva de la Comissió Territorial d'Urbanisme, el PSC denuncia que en el procés s'han produït “irregularitats”. Concretament, insisteix que en el darrer tràmit l'equip de govern de CiU i ERC ha realitzat modificacions en el text que no tenien a veure amb les observacions d'Urbanisme.

Els socialistes consideren que l'única manera de reconduir una tramitació que qualifiquen d'“irregular” és que el text refós no incorpori els canvis introduïts per l'equip de govern. En aquest sentit alerten que tot plegat podria suposar posar en risc l'entrada en vigor del POUM si la Comissió d'Urbanisme considera “injustificades” les modificacions. Aquest fet, segons el PSC campdevanolenc, ja ha succeït a altres municipis de la demarcació. El text refós, amb les recomanacions d'Urbanisme, no es va poder aprovar al final de l'anterior legislatura ja que l'equip de govern va perdre la majoria per l'expulsió del regidor trànsfuga Ramon Perearnau.

Cal recordar que en una nova aprovació provisional del POUM, realitzada aquest mateix febrer, va suposar descartar definitivament la zona industrial de Pernau –un dels aspectes més polèmics en la tramitació del nou planejament- i es va eliminar la previsió de construir un equipament a la plaça de la Dansa i uns pisos dotacionals al solar de can Talaia.

Nota de premsa del PSC