El PSC lamenta que la Llei de barris avanci sense consens

L'equip de govern de Campdevànol aprova la reforma de la plaça Anselm Clavé, la primera actuació de la millora del centre del municipi

Redacció
14 de juny del 2012
Plaça Anselm Clavé
Plaça Anselm Clavé | Arnau Urgell
La plaça Anselm Clavé serà la primera que es reformarà. Foto: Arnau Urgell

La crisi obliga a l'Ajuntament de Campdevànol a allargar el període per tirar endavant la Llei de barris. Tot i això, el passat 21 de maig es va aprovar definitivament el primer projecte de millora del centre del municipi: la reforma de la plaça Anselm Clavé. El PSC lamenta haver-se'n assabentat una vegada aprovat i que no hi hagi hagut cap informació als veïns.

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) va publicar el 27 de març l'aprovació inicial del Projecte d’urbanització reforma i adequació centre urbà, places Anselm Clavé i Valldemosa, Fase 1 (Anselm Clavé). El que ha estat la primera actuació vinculada a la Llei de barris ja s'ha aprovat definitivament després que ningú hi presentés al·legacions. Els socialistes critiquen que l'alcalde i responsable d'Urbanisme no n'informés als dos plens posteriors a l'aprovació del decret i assenyalen que se'n van assabentar després de l'aprovació definitiva. “És un cas més d’opacitat absoluta de la manera de fer de l’actual equip de govern” afirmen.

En aquest sentit, van més enllà i lamenten que s'hagin aturat totes les actuacions de participació ciutadana vinculades a la Llei de barris. El PSC denuncia que el Consell de Poble no es reuneix des de mig any ençà i que només s'han fet dues trobades de la comissió de seguiment del projectes des de l'inici de la legislatura. “No compartim el tarannà que pren la Llei de barris, un projecte que era de consens i que mica en mica, l’alcalde i l’equip de govern estan esmicolant”, afirma la regidora Roser Capdevila.

Nota de premsa del PSC