La millor etapa de Joan Llordella i Joan Compte

Els ciclistes de Campdevànol i Molló han entrat junts a la cinquena etapa de la Titan en novè i desè lloc respectivament

Redacció
03 de maig del 2012
Espectacular paisatge de la Titan Desert.
Espectacular paisatge de la Titan Desert. | Titan Desert
Espectacular paisatge de la Titan Desert. Foto: Titan Desert

El millor, pel final. Aquest dijous s'ha disputat la cinquena etapa de la Titan Desert, coneguda popularment com el Tour de la sorra, de 116,3 quilòmetres entre Alnif i Micssi. Els dos ciclistes del Ripollès participants, Joan Llordella i Joan Compte, han entrat junts a la meta classificats en novena i desena posició, respectivament.

Aquest divendres acabarà una nova edició de la Titan Desert, una de les proves de BTT més dures i famoses del món. Més de 420 ciclistes han afrontat un duríssim recorregut de 680 quilòmetres pel desert del Sàhara Occidental i el Marroc repartits en sis etapes.

La cinquena i penúltima etapa l'ha guanyada el portuguès Luis Alberto Da Costa Leao Pinto. Una victòria que l'acosta a només nou minuts del líder, Roberto Heras, i que no tanca la prova després que ahir el Pinto perdés més de divuit minuts.

Els dos ciclistes de la comarca, el campdevanolenc Joan Llordella i el mollonenc Joan Compte, han arribat a Micssi a només 11 minuts i 50 segons del guanyador. Un resultat -el millor des de l'inici de la prova- que els permet ascendir fins al 15è i 16è lloc respectivament.