Cara per Joan Llordella, creu per Joan Compte

El ciclista de Campdevànol avança fins a la 17a posició i el de Molló cau al 22è lloc després de ser 27è en la quarta etapa de la Titan Desert

Redacció
02 de maig del 2012
Una imatge de la primera etapa de la Titan.
Una imatge de la primera etapa de la Titan. | Titan Desert
Una imatge de la primera etapa de la Titan. Foto: Titan Desert

La Titan Desert, coneguda popularment com el Tour de la sorra, és una de les proves de BTT més dures i famoses del món. Hi prenen part 400 ciclistes que enguany hauran de recórrer fins al 4 de maig un total de 680 quilòmetres pel desert del Sàhara Occidental i el Marroc. La quarta etapa, de 102,7 quilòmetres entre Out el Hag i Debjou, ha estat cara i creu pels dos participants del Ripollès.

El campdevanolenc Joan Llordella, després dels problemes a l'etapa reina on només va poder 25è, ha completat la quarta etapa en 13a posició. Això li ha permès avançar a la general del 19è al 17è lloc a la general. Per la seva banda, el mollonenc Joan Compte avui ha anat de més a menys i ha arribat a la meta el 27è. Això suposa que baixi a la general del 18è al 22è lloc.

La victòria d'etapa ha estat per Eduardo González que ha vençut a l'esprint a Roberto Heras, nou líder de la prova després de la mala jornada del portuguès Luis Alberto Da Costa Leao Pinto que ha perdut divuit minuts.