Compte i Llordella se situen entre els 20 primers a la Titan

Els ciclista de Molló puja al 18è lloc i el de Campdevànol cau fins al 19è després de l'etapa reina

Redacció
02 de maig del 2012
Compte i Llordella van acabar l'etapa reina entre els 20 primers.
Compte i Llordella van acabar l'etapa reina entre els 20 primers. | Titan Desert
Compte i Llordella van acabar l'etapa reina entre els 20 primers. Foto: Titan Desert

La Titan Desert, coneguda popularment com el Tour de la sorra, és una de les proves de BTT més dures i famoses del món. Hi prenen part 400 ciclistes que enguany hauran de recórrer fins al 4 de maig un total de 680 quilòmetres pel desert del Sàhara Occidental i el Marroc.

Després de l'etapa reina, de 137,66 quilòmetres entre Rissani i Tourza, s'han produït canvis importants entre els participants del Ripollès. El mollonenc Joan Compte, que debuta a la prova, va aconseguir passar del 23è al 18è lloc de la classificació i demostra que està afrontant la prova de menys a més. Tot plegat després de ser quinzè a Tourza, la millor classificació parcial fins ara.

Per la seva banda, el campdevanolenc Joan Llordella –que l'any passat va ser sisè a la general- no va aconseguir un bon resultat a la tercera etapa on es va classificar en 25a posició. Això li va comportar passa de ser onzè a dinovè a la general. De moment, el líder continua sent el portuguès Luis Alberto Da Costa Leao Pinto amb un sol segon d'avantatge respecte l'espanyol Roberto Heras.