El PSC-Campdevànol vol el romanent per les treballadores de neteja

Els socialistes no entenen que hi hagi retallades si el 2011 van “sobrar” 18.000 euros

Redacció
05 d'abril del 2012
El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Campdevànol ha presentat una al·legació als pressupostos municipals –que es van aprovar amb els vots de CiU i l'abstenció d'ERC- perquè l’equip de govern reconsideri la decisió de reduir la jornada al personal del servei de neteja del consistori. Una proposta que basen amb el fet que el 2011 es tanqués amb més de 18.000 euros de romanent positiu i, segons afirmen, amb vora 50.000 euros més que estan a disposició de l’equip de govern, segons l’informe d’intervenció, procedents d’un crèdit per inversions que no es va gastar durant la legislatura anterior.

Segons el regidor socialista Lluís López-Lafuente “mentre el consistori continuï tancant l’exercici en positiu, com va fer al 2011, no es poden reduir serveis com els de la neteja, afectant als salaris dels treballadors municipals que menys cobren”. A més, ha insistit en l'argument del PSC, que “la reducció de jornada d’aquestes treballadores no es troba justificada amb cap expedient, ni ha estat acordada amb els delegats sindicals”. Cal recordar que l'estalvi previst en la reducció de jornada volta els 13.000 euros.

López-Lafuente ha lamentat “la desinformació que pateixen els ciutadans de Campdevànol sobre la realitat econòmica de l’Ajuntament” i ha recordat que “durant els darrers vuit mesos, tant l'alcalde Joan Manso, com el regidor d'Hisenda, Gerard Solé, han repetit una i altra vegada que el consistori no tenia diners, anunciant, fins i tot, que no es podrien pagar les nòmines, quan en realitat la liquidació que van presentar al ple indica que sobren 18.000 euros”.

Nota de premsa del PSC de Campdevànol