ERC oficialitza la renuncia de Jordà al Consell Comarcal

Serà substituïda pel camprodoní Jordi Bathcelli però continuarà com a cap de l'oposició a Ripoll

Redacció
02 d'abril del 2012
Jordi Batchelli substituirà Teresa Jordà.
Jordi Batchelli substituirà Teresa Jordà. | ERC
Jordi Batchelli substituirà Teresa Jordà. Foto: ERC

ERC ha oficialitzat aquest matí la renuncia de Teresa Jordà com a consellera comarcal, una notícia que ja va transcendir la setmana passada. Tal com estava previst, el seu substitut serà el regidor de Camprodon, Jordi Batchelli, que ja va ser conseller comarcal del 2003 al 2007 i que recentment ha entrat a formar part de l'executiva comarcal dels republicans. L'anunci ha comptat amb la presència de Carme Freixa, portaveu d'ERC al Consell.

La política ripollesa ha justificat la decisió per la impossibilitat de compatibilitzar aquesta tasca amb el de diputada al Congrés espanyol i el de regidora a l'Ajuntament de Ripoll així com per evitar "l'acumulació de càrrecs". Segons Jordà, la decisió no afectarà els interessos de Ripoll però ha considerat positiu que la Vall de Camprodon tingui un representant d'ERC al Consell (fins ara eren tres del Baix Ripollès i una de la Vall de Ribes).

Teresa Jordà ha tornat a confirmar que continuarà com a portaveu de l'oposició a l'Ajuntament de Ripoll. De fet, segons ha pogut saber aquest diari, els republicans han sol·licitat canviar el dia del plenari per evitar coincidir amb les sessions al Congrés. Fins ara però, Jordà ha pogut assistir a tots els plens sense problemes.