Puntí reprèn el seu viatge

El mític cantautor de Salt obsequia Campdevànol amb un dels seus concerts més inspirats

Redacció
12 de març del 2012
Puntí va oferir a Campdevànol un dels seus millors concerts els darrers anys.
Puntí va oferir a Campdevànol un dels seus millors concerts els darrers anys. | Rastres (Gerard Garcia i Raül Duque)
Puntí va oferir a Campdevànol un dels millors concerts els darrers anys. Foto: Rastres (Gerard Garcia i Raül Duque)

Un concert d'en Puntí (abans Adrià, després Josep i ara només el cognom) és sempre un risc. Darrerament, era difícil escoltar cançons senceres en directe ja que els recitalsesdevenien un viatge cap a enlloc. A Campdevànol, en canvi, la seva fidel parròquia va poder gaudir d'una de les millors actuacions dels darrers anys amb un directe intens i inspirat.

L'AcústiCampdevànol, organitzat per Blue Musical Produccions, va servir per viure el retorn del mític cantautor de Salt a la nostra comarca. Abans però, va ser el torn de The Missing Leech, projecte del músic d'antifolk i folk punk català Maurici Ribera.

Puntí, per la seva banda, va oferir un recital de quasi una hora i tres quarts davant de més d'un centenar de seguidors. L'espectacle “Viatge d'un savi Vilatrista cap enlloc”, que pren el nom d'una de les cançons del disc Maria (2002), va servir per repassar bona part de la seva trajectòria però també avançant del que pot ser un esperat nou treball. El cantautor es va acompanyar de la guitarra però també de l'harmònica i els teclats en un concert on va acabar ironitzant sobre les crítiques que s'inventava les lletres recordant que no les portava escrites en un full.