Toc d'atenció d'ERC a la Comi de Ripoll

Els republicans lamenten les llargues cues per accedir al ball i el col·lapse que va patir la rua

Redacció
29 de febrer del 2012
La posició del jurat de la rua de Carnestoltes no va agradar a ERC.
La posició del jurat de la rua de Carnestoltes no va agradar a ERC. | Rastres (Gerard Garcia i Raül Duque)
La posició del jurat de la rua de Carnestoltes no va agradar a ERC. Foto: Rastres (Gerard Garcia i Raül Duque)

Toc d'atenció, o crítica constructiva, d'ERC als membres de la Comissió de Festes de Ripoll. L'exalcaldessa Teresa Jordà va aprofitar el darrer ple per lamentar alguns dels aspectes que no han acabat de funcionar del darrer Carnestoltes recollint les moltes queixes que explica que ha rebut. Les llargues cues per accedir al pavelló i el col·lapse que va patir la rua són els principals punts crítics segons els republicans.

“No s'ha escoltat la veu de l'experiència fruit d'altres equivocacions” va afirmar Jordà recordant que “tots els invents ja s'han provat”. En aquest sentit, considera que situar el jurat a la plaça de l'Ajuntament -ja s'havia fet anys enrere- va afavorir que la rua es paralitzés i que, posteriorment, pràcticament no continués. Com a alternativa, va proposar la possibilitat que el jurat fos itinerant i observés els espectacles en dos o tres punts al llarg del recorregut.

L'altra crítica es va centrar en la llarguíssima cua per entrar al pavelló i el fet que només hi hagués una barra. Uns elements que va atribuir a la “inexperiència” de la nova “Comi”. El regidor de Festes, Marc Grifell, va afirmar que “en prenien nota” per tal de millorar de cara a l'any vinent. Així mateix, tant des de l'oposició com des de l'equip de govern es va celebrar el gran nivell de les carrosses i comparses participants.