Convocatòria per assignar dos habitatges socials a Planoles

Redacció
20 de febrer del 2012
Adjudiquen dos pisos de l'antiga caserna de Planoles.
Adjudiquen dos pisos de l'antiga caserna de Planoles. | DTiS
Adjudiquen dos pisos de l'antiga caserna de Planoles. Foto: TES

La setmana passada es va obrir el procés d’adjudicació de dos habitatges de protecció oficial de lloguer a Planoles.Els habitatges estan situats al carrer de les Escoles, tenen una superfície útil de 62 metres quadrats, tres habitacions, i una renda mensual de 191 euros. Formen part d’un edifici de nou habitatges que havia estat caserna de la Guàrdia Civil, i que la Generalitat va rehabilitar.

Les obres van consistir a adaptar les instal·lacions de serveis a la normativa actual i adequar l’edifici seguint criteris de sostenibilitat i reciclatge ambiental, amb l’aïllament de façanes i cobertes. Així, s’hi va instal·lar vidre doble a les finestres per aconseguir un major aprofitament de la calefacció interior i es van suprimir les barreres arquitectòniques en l’accés a l’entrada de l’immoble. Les persones interessades en aquest pisos poden ampliar la informació a l’Ajuntament de Planoles i a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
Aquesta convocatòria forma part d'un pla de xoc per adjudicar un total de 3.264 pisos de protecció oficial buits arreu del Principat. Un pla que també inclou tres habitatges a Ripoll i quatre a Campdevànol .