Marc Carós enceta el palmarès de la Marató Hivernal de Campdevànol

Els atletes de la comarca copen el podi masculí. Victòria femenina per Eugènia Miró. A la cursa de 15 km victòria per Josep Viñas i Dolors Morcillo

Redacció
19 de febrer del 2012
La Marató i la Cursa Hivernal de Campdevànol han estat un èxit.
La Marató i la Cursa Hivernal de Campdevànol han estat un èxit. | Arnau Urgell
Marc Carós en arribar a la meta a cal Ribalaigua. Foto: Arnau Urgell

El ripollès Marc Carós, de l'Associació Esportiva Diedre, ha inaugurat el palmarès de la Marató Hivernal de Campdevànol. Una prova que, en els seus dos recorreguts, ha reunit 250 participants en un autèntic èxit d'assistència. A la cursa curta, de 15 km, la victòria ha estat en homes per Josep Viñas i en dones per Dolors Morcillo.

Marc Carós n'ha tingut prou amb poc més de quatre hores i set minuts per completar els 42 quilòmetres i els 4.500 metres de desnivell acumulat de la Marató Hivernal –amb quatre dos-mils inclosos: la Covil, Costa Pubilla, Emperadora i Pedrapicada-. Una prova organitzada per l'AE Sant Grau i el Grup Excursionista de Campdevànol i que, veient la gran participació, ha començat amb molt bon peu. El domini dels corredors de la comarca –han copat el podi- i el Diedre –han obtingut les quatre primeres posicions- ha estat total.

Per darrere de Carós s'ha classificat el campdevanolenc Jordi Martín, amb poc més de quatre i deu minuts, mentre que el ripollès Dani Ballesteros ha estat tercer a sis minuts justos del primer. El quart ha estat el corredor del Diedre Manel Amor que l'any passat va guanyar l'Emmona de la UE Sant Joan. En dones la victòria ha estat per Eugènia Miró (Borges Trial) mentre que Berta Moreno (CEI) i Olga Mankó (AE Matxacuca) han estat segona i tercera respectivament.

Abans, han arribat la pràctica totalitat dels corredors de la cursa de 15 km –que ha comptat amb 125 participants-. El guanyador ha estat Josep Viñas, de la UE Prats, que ha completat el recorregut amb poc més d'una hora i divuit minuts. El podi masculí l'han completat el ripollès Aleix Fàbregas i el vigatà Dani Bordella. Amb dones, triomf per Dolors Morcillo (Diedre) mentre que Beatrice Maitre ha estat segona i la ripollesa Marina Colomer, tercera.

Les dues proves han aplegat 250 participants. Foto: Arnau Urgell

La Marató i la Cursa Hivernal de Campdevànol han estat un èxit. Foto: Arnau Urgell

Classificacions

Marató (42 km)


1. Marc Carós (AE Diedre, Ripoll) 4:07:16
2. Jordi Martín (AE Diedre, Campdevànol) 4:10:14
3. Dani Ballesteros (AE Diedre, Ripoll) 4:13:16

1. Eugènia Miró (Borges Trail) 05:35:51
2. Berta Moreno (CEI) 05:45:09
3. Olga Mankó (AE Matxacuca) 05:47:25

Cursa (15 km)

1. Josep Viñas (UE Prats) 1:18:35
2. Aleix Fàbregas (Independent, Ripoll) 1:21:32
3. Dani Bordella (UE Vic) 1:23:00

1. Dolors Morcillo (AE Diedre) 1:50:21
2. Beatrice Maitre (Run2Live) 1:58:34
3. Marina Colomer (CE Ripoll) 1:58:56

Classificacions completes (xls)