Ribes de Freser acollirà el campus de l'Escola de Futbol del Barça

150 joves jugadors es formaran futbolísticament del 8 al 14 de juliol a la localitat ribetana

Redacció
24 de gener del 2012
Ribes acollirà el FCB Camp-Sport.
Ribes acollirà el FCB Camp-Sport. | FCB Camp-Sport
Ribes acollirà el FCB Camp-Sport. Foto: FCB Camp-Sport

Ribes de Freser serà el proper estiu una de les sis seus catalanes del FCB Camp, el campus de l'Escola de Futbol del Barça. Del 8 al 14 de juliol passaran per la localitat uns 150 petits jugadors blaugranes, qui sap si algun futur Messi.

El FCB Camp ribetà ha estat possible gràcies a l'acord entre la Ribetana CF, el sector hoteler de la població, el futbol base del Barça i el diari Sport, patrocinador de l'esdeveniment. Ribes de Freser ha estat escollit com a nova seu d’aquest stage futbolístic infantil per disposar d’unes instal·lacions esportives molt properes als diferents hotels que allotjaran els jugadors i situades en un entorn amb moltes possibilitats a l’hora de realitzar activitats durant les tardes d’estiu (excursionisme, orientació, tallers de natura, etc.).

La Ribetana CF ha apostat per aquest projecte amb l’objectiu d’acostar el futbol professional a la vall i promocionar aquest esport a nivell local, així com també aconseguir una millora substancial en les instal·lacions esportives per part del consistori de Ribes.