CiU de Camprodon s'oposa al tancament nocturn del CAP

Culpa però de les retallades al govern tripartit

Redacció
15 de juliol del 2011
El grup municipal de CiU de Camprodon, a l'oposició, s'ha sumat a la posició dels alcaldes de la vall i s'ha mostrat totalment contrari al tancament nocturn del CAP. Els nacionalistes recorden però que les retallades estan provocades per la gestió del govern tripartit tot i que han d'evitar de totes suposar un minva en els serveis dels ciutadans com passaria si es tirés endavant la mesura.

CiU de Camprodon assenyala que l'ambulatori cobreix una àrea molt extensa, molt allunyada de l'hospital i que en temporades turístiques dóna servei a un volum molt elevat de població. En aquest sentit ho diferencia del de Ripoll que és proper a Campdevànol i, per tant, el seu tancament nocturn podria estar justificat.

Tenint en compte la situació creada, els convergents han plantejat la necessitat d'aprovar una moció de rebuig i instar a negociar amb Salut el seu replantejament.

Rebuig unànime

La postura de CiU s'afegeix a la que ja havia manifestat dies enrere l'alcalde Esteve Pujol. Per la seva banda, el grup Més Camprodon-AM també s'oposa frontalment a la mesura de tal manera que, a priori, a la vila la qüestió genera unitat política.