Dos morts en un xoc entre un cotxe i un camió a la N-260

El sinistre s'ha produït a les 5 a l'encreuament amb l'antiga via del tren, al terme de Sant Joan. Una de les víctimes era veí de Ribes

Redacció
05 de maig del 2011
Accident mortal a la N-260
Accident mortal a la N-260 | Arnau Urgell

El cotxe ha quedat totalment destrossat. Foto: Arnau Urgell

Aquesta tarda, als volts de les 5, s'ha produït un xoc frontal entre un cotxe i un camió al km 110 de la N-260, al terme de Sant Joan. En el sinistre han mort dues persones ocupant d'un turisme de marca Audi. Es tracta del conductor, Viorel I.V, de 32 anys i veí de Ribes de Freser, i la seva acompanyant, Adriana Michaela C, de 28 anys i domicili desconegut. Ambdues víctimes eren de nacionalitat romanesa. En canvi, el conductor del camió de marca Mercedes ha resultat il·lès. L’accident s’ha produït just a l’encreuament amb l’antiga via del tren.

L'aparatositat de l'accident i el gran nombre de serveis d'emergència ha obligat a tallar la carretera. Per mitigar les retencions s'ha donat pas alternatiu per la via verda i fins al cap de tres hores no s'ha restablert el trànsit. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat també un helicòpter medicalitzat però en confirmar-se que han mort els dos ocupants del turisme s'ha retirat.

En un mes s'han produït tres morts a lles carreteres Ripollès. La primera víctima va ser un caporal dels Mossos d'Esquadra que va morir a la collada de Toses quan anava amb moto. L'any 2010 van morir cinc persones a la comarca.


L'accident s'ha saldat amb dues víctimes mortals. Foto: Arnau Urgell

El sinistre s'ha produït a l'encreuament amb l'antiga via del tren. Foto: Arnau Urgell

Els cotxes els han desviat per la via verda. Foto: Arnau Urgell