Trial, bàsquet, futbol sala i gimnàstica per inaugurar el nou pavelló de Ripoll

Dissabte a les 12, acte protocol·lari. Jornada de portes obertes al llarg del cap de setmana

Redacció
25 de febrer del 2011
El nou pavelló s'inaugura aquest dissabte.
El nou pavelló s'inaugura aquest dissabte. | Ajuntament de Ripoll
El nou pavelló s'inaugura aquest dissabte. Foto: Ajuntament de Ripoll

El trial, el bàsquet, el futbol sala i la gimnàstica artística seran les disciplines que saludaran l'obertura del nou pavelló de Ripoll. A les 12 del migdia d'aquest dissabte està previst l'acte protocol·lari per iniciar la vida d'un equipament esportiu que ha suposat una inversió de 4,7 milions d'euros. L'acte comptarà amb la presència del flamant secretari general d'Esports, Ivan Tibau; el delegat del Govern, Eudald Casadesús, i el subdelegat del Govern espanyol, Francesc Francisco-Busquets entre altres autoritats.

Després de la cerimònia d'obertura els assistents podran gaudir d'una exhibició de trial dels alumnes del Centre de Tecnificació Esportiva. La jornada poliesportiva durà al nou equipament de l'Avellaneda partits de bàsquet –tant del primer equip com del junior de la UE Ripoll-, de futbol sala –jugarà el Ripoll-Sant Joan- i un campionat escolar de gimnàstica artística. Al llarg del cap de setmana -dissabte a la tarda i tot diumenge- s'obriran les portes del pavelló per tal que el coneguin tots els ripollesos.

EL CTE tindrà un màxim de 150 socis

El Centre de Tecnificació Esportiva de l'Avellaneda, la part de musculació i de banys del nou pavelló de Ripoll, tindrà un màxim de 150 socis. Així ho va aprovar per unanimitat el ple del consistori ripollès celebrat aquest dimarts. En un primer període tindran prioritat els esportistes i socis dels clubs de la vila i després s'obrirà a la resta de la població.

Estrena internacional

La setmana vinent el nou pavelló viurà la seva estrena internacional amb la disputa del la I Copa Futsal 4 Nacions Elements. La competició, organitzada per la Federació Catalana i l'Ajuntament, enfrontarà la selecció catalana amb la de Bèlgica (vigent campiona d'Europa), la de Suècia i la d'Euskadi. Cada equip jugarà contra els seus rivals amb dos partits programats per dia.

El Ripollès.cor cedeix un desfibril·lador

L'entitat El Ripollès.cor, creada per sensibilitar i ajudar a malalts i familiars que pateixen problemes cardiovasculars, ha adquirit els seus dos primers desfibril·ladors gràcies a una campanya popular de recollida de fons. Un l'ha cedit aquest cap de setmana a l'Ajuntament per la inauguració del pavelló de Ripoll.

El Ripollès.cor ha adquirit dos desfibril·ladors. Foto: El Ripollès.cor

Programa complet d'actes

Dissabte 26 de febrer


Acte oficial d'inauguració davant l’equipament esportiu (12:00)
A continuació, visita a les instal·lacions i demostració de trial,a càrrec dels esportistes adscrits al Centre de Tecnificació Esportivade RipollBàsquet Segona Catalana: UE Ripoll – CB Premià de Mar (16:30)
Bàsquet junior: UE Ripoll – CCE Montessori Banyoles
Futbol sala Divisió Territorial: Ripoll-Sant Joan – FS Sant Genís

Portes obertes (de 16:00 a 21:00)

Diumenge 27 de febrer

Campionat Escolar de Gimnàstica Artística (09:00)
Trobada d’Iniciació de Gimnàstica Artística (16:00)

Portes obertes (de 09:00 a 14:00 i de 15:30 a 20:00)