Birba repeteix amb l'objectiu de trencar 12 anys de majoria absoluta del PSC

El candidat de CiU Camprodon, convençut de millorar resultats després que preparés les anteriors eleccions amb un marge de només dos mesos

Redacció
26 de gener del 2011
Daniel Birba i Esteve Pujol
Daniel Birba i Esteve Pujol | Xevi Mas
 Daniel Birba (segon per l'esquerra) intentarà trencar la majoria absoluta d'Esteve Pujol (dreta): Foto: Xevi Mas

Cap sorpresa. Daniel Birba repetirà com a candidat de CiU a Camprodon a les properes eleccions municipals. L'objectiu dels nacionalistes és clar: trencar la majoria absoluta del PSC que fa 12 anys que regeix el consistori (i 16 l'alcaldia). I si l'empresa no és fàcil encara ho és menys aconseguir ser la força més votada: “és difícil però no impossible” afirma Birba.

El candidat convergent –que fa un any es va afiliar a CDC- està convençut que millorarà els resultats (tres regidors). “El 2007 només vaig tenir dos mesos per preparar les eleccions i ara tenim l'experiència de quatre anys” ha explicat. Encara queda confegir la resta de la llista però ja s'anuncia una important renovació. “No és una qüestió política sinó de disponibilitats personals” explica Birba. En canvi, espera que una de les actuals regidores, la Ramona Juncà, pugui repetir en llocs de sortida.

Tot i que encara queden quatre mesos Birba té clars els eixos de la campanya. “Aparcar els grans projectes i millorar la gestió per sortir del forat en què es troba l'Ajuntament” explica. “No pot ser que un municipi com Camprodon tingui un deute de quatre milions” afegeix.

De moment, ja han engegat la precampanya a les xarxes socials amb el perfil al Facebook Amunt Camprodon amb el qual -a banda de la batalla política- es vol animar l'orgull de pertànyer a la vila.