El 10è aniversari del JAS ja escalfa motors

A la venda les entrades pel concert del 16 d'abril amb Sanjosex, la Iaia i Txarango. ElRipollès.info en sortejarà cinc entre els amics del Facebook

Redacció
15 de març del 2011
El grup La Iaia, ahir a la sala Bikini de Barcelona.
El grup La Iaia, ahir a la sala Bikini de Barcelona. | ACN
Sanjosex tornarà el proper 16 d'abril al Ripollès. Foto: Arnau Urgell

El Jovent Actiu Santjoaní (JAS) celebra enguany el seu desè aniversari. I ha decidit fer-la grossa amb un concert que reunirà el 16 d'abril els empordanesos Sanjosex, els vigatans la Iaia i els ripollesos Txarango.

Des d'avui es poden comprar entrades en diversos establiments de la comarca i d'Osona. A més, ElRipollès.info sortejarà cinc entrades entre els amics del seu Facebook. Per participar-hi caldrà seguir el diari a la xarxa social i estar ben atents a partir de l'1 d'abril. El concert també escalfa motors a Twitter amb l'etiqueta #JAS10anys.

L'objectiu del JAS és omplir el pavelló de gom a gom. La festa començarà a dos quarts de deu amb un sopar popular i la projecció del Madrid-Barça a partir de les deu. El concert començarà a la mitjanit amb la Iaia i continuarà amb Sanjosex (01:45) i Txarango (03:45).

Entre grup i grup hi haurà la presència de Vandalmogàvers. A més, s'organitzarà un Bus de la Festa per evitar el binomi d'alcohol i conducció. En els propers dies s'anunciaran els espais on es vendran entrades anticipades. Amb sopar costarà 15 euros i sense 5. El mateix dia costarà vuit euros.

El concert dels 10 anys a Twitter

Més informació del concert i punts de venda de les entrades
 


 La Iaia, en concert a Barcelona. Foto: ACN