Jordi Caballeria presenta a casa «El temps, que tot ho emmerda»

L'obra va rebre el XI premi Jaume Maspons i Safont

Redacció
20 de desembre del 2010
Jordi Caballeria, abans de la presentació a Ripoll.
Jordi Caballeria, abans de la presentació a Ripoll. | ElRipolles.info
Aquest cap de setmana s'ha presentat per partida doble El temps, que tot ho emmerda de Jordi Caballeria. Divendres va ser el torn de Sant Joan de les Abadesses -la població on viu actualment l'autor- mentre que l'endemà es va fer a Ripoll, allà on "va créixer" Caballeria. 

L’obra va rebre el passat 19 d'octubre el IX premi literari Jaume Maspons i Safont, que organitzen conjuntament la llibreria La Gralla, l’Associació Cultural de Granollers i El 9 Nou en memòria del periodista d’aquest diari, Jaume Maspons.

Caballeria va comptar amb uns presentadors de luxe. A Sant Joan el filòleg Jordi Mascarella i el periodista i escriptor Jordi Remolins mentre que a Ripoll va ser el torn del poeta i professor Ramon Alabau. El llibre és un recull d’anècdotes de to agredolç, una mena de records autobiogràfics del protagonista quan estudiava de nen a l’Escola Salesiana de Ripoll, a l’Institut Abat Oliba i finalment a la universitat a Barcelona.

L’autor, Jordi Caballeria, traductor tècnic de professió, dirigeix una empresa de traducció
d’àmbit internacional a Sant Joan de les Abadesses. Apassionat de la física, l’escriptura i la interpretació de la vida en clau científica, intenta explicar fets de la infantesa, de l’adolescència, els fets quotidians i també fets inexplicables del món, amb una poderosa narrativa inexorable.

Apassionat també de les noves tecnologies és autor del bloc Time Changes Everything (que dóna títol a l’obra), que recull diversos fragments del llibre entre altres anotacions de temàtica diversa i variada actualitzat a diari.