El Liceu preparat per esdevenir l'«Univers Albéniz»

2.000 camprodonins ompliran el coliseu barceloní en un espectacle que La 2 emetrà la nit del 6 de gener

Redacció
27 de desembre del 2011
Univers Albéniz
Univers Albéniz | Arnau Urgell
L'Univers Albéniz es podrà representar íntegrament al Liceu. Foto: Arnau Urgell

L'Univers Albéniz es podrà representar íntegre. I ho farà en el marc incomparable del Gran Teatre del Liceu de Barcelona aquest dimarts 28 de novembre. Més de 2.000 camprodonins podran gaudir d'un espectacle que gravarà TVE i s'emetrà la nit del 6 de gener a través de la 2.

L'espectacle es va intentar representar sense èxit l'agost de 2009. La pluja, per dues ocasions, va obligar a suspendre a mig fer un espectacular muntatge sota el pont Nou de Camprodon. Tal i com explica Marc Navarro, regidor de Cultura del consistori camprodoní, l'assegurança del concert ha permès pagar la representació al Liceu.

Les entrades són gratuïtes i s'han destinat als camprodonins –siguin de primera o segona residència- que les van exhaurir en tant sols quatre dies. L'Ajuntament de Camprodon, per facilitar el viatge, ha organitzat deu autocars que costaran 10 euros per cap.

Pel darrer espectacle de l'Any Albéniz -que s'ha allargat durant el bienni 2009-2010- ha calgut adaptar l'espectacle al nou escenari. En l'àmbit artístic el principal canvi és a l'orquestra, si a Camprodon era la de RTVE a Barcelona serà la del Liceu. Marc Navarro s'ha mostrat “molt satisfet” no només que finalment es pugui representar l'Univers Albéniz sinó que més de mig Camprodon pugui conèixer el gran teatre barceloní.