La nova escola de Campdevànol ja pren forma

Educació encarrega a GISA la redacció del projecte constructiu del CEIP Pirineu. L'equip de govern espera que el nou govern tingui la “mateixa atenció” al projecte que el conseller cessant

Arnau Urgell
16 de desembre del 2010
Obres d'urbanització de can Ribalaigua.
Obres d'urbanització de can Ribalaigua. | Isaac Muntadas
Obres d'urbanització de can Ribalaigua. Foto: Isaac Muntadas

Nou pas en el llarg procés per tal que Campdevànol tingui nova escola. El Departament d'Educació fa pocs dies va encarregar a l'empresa pública GISA que liciti el projecte constructiu del CEIP Pirineu que s'ubicarà a can Ribalaigua. Mentrestant, les obres per urbanitzar el solar ja han superat l'equador i s'espera que finalitzin el proper mes d'abril.

L'alcaldessa de Campdevànol –que ha anunciat el nou tràmit envoltada de tot l'equip de govern excepte Ramon Perearnau- ha expressat aquest dimecres la seva “satisfacció” per un tràmit que mostra la “feina constant” del consistori així com del Departament d'Educació. En aquest sentit Núria López ha afirmat que esperen que el canvi de govern no suposi canviar la gran “atenció” que ha merescut el projecte per part del conseller cessant Ernest Maragall. “L'escola és una prioritat pel conjunt del consistori, no només per l'equip de govern” ha assenyalat Ferran Martínez, regidor d'Educació, talment com un avís per a navegants.

Ni López ni Martínez han volgut donar terminis per la construcció de l'escola. Això sí, han recordat que a l'abril del 2011 ja haurà finalitzat la urbanització dels terrenys de can Ribalaigua. Unes obres que tenen un pressupost de 277.000 euros aportats majoritàriament per Política Territorial (150.000 euros) i la Diputació de Girona (120.000 euros). La setmana vinent seran al municipi tècnics de GISA i d'Educació per tal d'escoltar les demandes del consistori i de la comunitat educativa.

L'equip de govern de Campdevànol ha anunciat el nou pas de la futura escola. Foto: Arnau Urgell