La UE Camprodon finalitza el seu «exili»

Aquest dissabte rep el cuer, el Sant Hilari, en l'estrena de la gespa artificial del Camp de la Vila

Redacció
26 de novembre del 2010
El Camprodon acumula dues victòries consecutives.
El Camprodon acumula dues victòries consecutives. | Arnau Urgell
El Camprodon tornarà aquest dissabte al seu camp després d'un llarg "exili". Foto: Arnau Urgell

La UE Camprodon, després de superar el sotrac de resultats amb dues victòries seguides, podrà tornar per fi a casa després d'un mes i mig d'exili. Aquest dissabte estrenarà la gespa artifical del Camp de la Vila rebent el Sant Hilari, el cuer. Els camprodonins han pujat fins a la vuitena posició amb 16 punts, set per sobre dels de la Selva.

Per la seva banda, el Ripoll tot i els dos darrers resultats negatius -una derrota a fora i un empat a casa- manté la segona posició. Es desplaça a Bescanó amb la necessitat de sumar tres punts si no vol continuar veient com el Lloret s'allunya. Ara, ja tenen els selvatans a set punts.

Finalment, l'Abadessenc, tot i perdre el seu darrer partit a casa amb l'Amer manté la tercera posició a només dos punts del CF Ripoll. Els santjoanins es desplacen a Jonquera, quinzè classificat amb només 11 punts. Es dóna la circumstància que és l'únic dels partits dels equips del Ripollès que es jugarà el diumenge, coincidint amb la jornada electoral.

A Segona, el Campdevànol necessita trencar la ratxa negativa que l'ha dut a acumular vuit partits sense guanyar. Aquest dissabte rebrà a les quatre al Sant Julià de Vilatorta. El mateix dia, mitja hora abans, Vilallonga viurà el primer derbi comarcal a Tercera entre l'equip local i l'Abadessenc B.

Primera Regional (Grup 1)


Bescanó - CF Ripoll (ds, 16:00)
UE Camprodon - Sant Hilari (ds, 16:00)
La Jonquera - CE Abadessenc (ds, 16:00)



Segona Regional (Grup 5)
 

UE Campdevànol - Sant Julià de Vilatorta (ds, 16:00)

Tercera Regional (Grup 3)
CF Ribetana - AE Corcó (ds, 16:00)
Atlètic Monestir - FC Vic Riuprimer B (ds, 16:00)
UE Sant Vicenç B - CF Ripoll B (ds, 16:00)

Tercera Regional (Grup 27)
Vilallonga de Ter - Abadessenc (ds, 15:30)