Bosch és onzè a l'equador de la Jungle Marathon

El santjoaní va arribar setè a la tercera etapa

Redacció
14 d'octubre del 2010
Albert Bosch després de completar la tercera etapa.
Albert Bosch després de completar la tercera etapa. | Jungle.cat
Albert Bosch en una imatge d'arxiu. Foto: Albert Bosch

L’aventurer i empresari de Sant Joan de les Abadesses Albert Bosch ha superat l'equador de la Jungle Marathon amb una meritòria onzena posició. Bosch, que va de menys a més, va aconseguir acabar la tercera etapa setè d'una setantena de corredors. Cal recordar que la ultramarató per la selva amazònica finalitza el dissabte després de recórrer 222 km.

La resta de ll’ equip Jungle.cat -el primer integrament català que participa en aquesta prova- està realitzant un excel·lent paper. En aquest sentit Jaume Tolosa és segon, a 1 hora i 32 minuts del líder, l’americà Andrew Bock. Xavier Marina és tercer, empatat amb Tolosa i Cyrus Parvine es troba en desena posició.
 
En l’equador de la prova Albert Bosch es troba amb forces i va pujant el ritme dels primers dies. Bosch explica que “fa molta calor, de dia s'arriba als 40 graus, i si sumem l'humitat que ronda el 85 % i que no bufa ni una mica d'aire, la marxa es fa feixuga, i costa agafar el ritme, sobretot em va costar en les dues primeres etapes degut a l'espessa vegetació i a la presència constant de petits rierols i basses que s'havien de creuar”.
 
Respecte a la cursa l'aventurer santjoaní comentava en acabar la tercera etapa que “ja hi ha hagut força abandonaments, els metges treballen de valent extraient punxes, algunes de més de dos centímetres, desinfectant ferides i administrant analgèsics, a un company l'ha picat un escorpí però ja està fora de perill. Bosch continuava explicant que “a la nit es descansa poc, se senten les colònies de micos que esgaripen, els ocells, algun jaguar i els insectes fan l’agost”.

El nou repte de Bosch per Internet

Tal i com va passar durant el repte dels 7 Cims o a la Marathon des Sables és possible seguir la posició d'Albert Bosch i el seu equip a través d'Internet . No només aniran penjant les cròniques diària al bloc sinó que es pot conèixer la posició dels aventurers gràcies a un sistema GPS.

La posició d'Albert Bosch, al minut

Classificacions de la Jungle Marathon


Web de l'equip Jungle.cat

Web de la prova Jungle Marathon