Horaris Festa del Grito a Sant Joan

Redacció
16 de setembre del 2005
Com a cloenda de les activitats organitzades per celebrar el 150 aniversari de l'Himne Nacional Mexicà avui divendres s'ha organitzat la Festa del Grito, coincidint amb les Fiestas Patrias de Mèxic. El Grito commemora l'inici de la independència de Mèxic. Enguany la comunicat mexicana de Catalunya ha decidit organitzar aquesta festa a Sant Joan de les Abadesses. Aqui podeu consultar l'horari de les diferents activitats. Durant tota la tarda s'organitzaran diferents activitats com ara tallers ( paper picat, pinyates), música folklòrica, fira de productes d'artesania i a 2/4 de deu de la nit tindrà lloc el Grito. El Grito, que es realitzarà des del balcó de l'Ajuntament de la Vila, anirà a càrrec del Cònsol General de Mèxic a Barcelona,Jaime García Amaral i comptarà amb la presència de l'alcalde de Sant Joan,Carles Bassaganya. Com a cloenda de la festa, a tres quarts de deu de la nit tindrà lloc un espectacle artístic-musical amb un grup de dansa foklòrica i de Mariachis.

Aquestes activitats es duran a terme a la Plaça Major i al Passeig del Comte Guifré. Es preveu que visiti la nostra vila un gran nombre de persones mexicanes ja que s'organitzaran autocars des de Barcelona.

Per poder organitzar aquesta festa que mobilitzarà un gran nombre de persones s'ha creat una comissió formada per diferents persones de la comunitat mexicana de Catalunya i com a representant de l'ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, el regidor de joventut, Joan Àlvarez.

Horaris de la Festa del Grito:

AL PASSEIG COMTE GUIFRÉ

16:00 – 19.00hores
TALLERS INFANTILS


A LA PLAÇA MAJOR

19:00 – 24.00
KERMÉS
Venda d'aliments i begudes
artesanies, productes mexicans i catalans
Jocs, Loteria i Registre Civil

19:30 hores
La PINYATA

20:00 hores
NIT DE L'AFICIONAT
Concurs de Karaoke

21:30 hores
GRITO DE INDEPENDENCIA
a càrrec del Cònsol General de Mèxic a Barcelona, Sr. Jaime García Amaral des del balcó de l'Ajuntament

21:40 – 24.00 hores
ESPECTACLE ARTÍSTIC-MUSICAL:

MARIACHIS I GRUP FOLKLÓRIC