El Camprodon perd 2 a 1 i es queda definitivament sense l'ascens a Preferent

Els camprodonins es queixen d'un arbitratge “nefast” en el partit de tornada a Avià

12 de juny del 2010
La remuntada era pràcticament impossible. I més, amb un arbitratge gens favorable als interessos del Camprodon (gol de l'Avià en fora de joc, una expulsió més que dubtosa i un gol anul·lat als camprodonins) que el seu president, Joan Busquets, no ha dubtat en qualificar de “nefasta”.

Amb onze contra onze, el Camprodon ha jugat un bon partit i ha tingut les seves ocasions. Tanmateix les coses s'han torçat al minut 30 quan el davanter centre local ha aconseguit avançar l'Avià amb una posició d'aparent fora de joc. D'aquesta manera, i amb una hora per davant, la promoció a Preferent quedava totalment sentenciada. A més, sis minuts més tard l'àrbitre ha expulsat Arimany per una falta al mig del camp. “S'ha carregat el partit” ha explicat el president camprodoní.

La segona part ha estat allò que el tòpic anomena els minuts de les escombraries. Els locals celebrant pràcticament l'ascens i el Camprodon sabedor que no tenia res a fer. Tot i això els visitants han aconseguit marcar un gol que l'àrbitre ha anul·lat. Al quart d'hora de la segona els berguedans han aconseguit el segon que posava un 5 a 0 a l'eliminatòria. Tanmateix, a tres minuts pel final, Calm ha marcat el gol de l'honor.

El Camprodon tanca d'aquesta manera una de les millors temporades de la seva història. L'any vinent, tornarà a compartir categoria amb els altres dos equips de Primera, l'Abadessenc i el Ripoll. I ho farà un any més amb Manel Puigvert a la banqueta.