El Govern inverteix mig milió d'euros a la Fundació Emma de Sant Joan

La directora de l'ICASS, Carolina Homar, garanteix la millora continuarà

Redacció
12 d'abril del 2010
Ramon Roqué i Carolina Homar amb els residents de la Fundació Emma
Ramon Roqué i Carolina Homar amb els residents de la Fundació Emma | Arnau Urgell
Ramon Roqué i Carolina Homar amb els residents de la Fundació Emma. Foto: Arnau Urgell

El Govern ha invertit 553.000 euros en els darrers tres anys en la Fundació Emma tal i com va recordar la directora de Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), Carolina Homar, en una visita a la residència el passat divendres. “Hem aconseguit consolidar-ne el futur, ara cal continuar treballant però ja estem més tranquils” va explicar l'alcalde santjoaní, Ramon Roqué. De fet, per aquest 2010 es preveu reformar quatre habitacions més de l'equipament amb un cost de 80.000 euros.

El més de mig milió d'euros han servit per crear vuit noves habitacions al segon pis, instal·lar un ascensor i adaptar l'escala a la normativa així com reformar quatre de les habitacions existents. Hores d'ara hi ha 51 residents i s'espera aprovar ben aviat l'entrada de vuit més. “Tenim molta llista d'espera i gent amb urgència per entrar-hi” va admetre la directora del centre, Mònica Rebollo.

Enguany s'invertiran 80.000 euros més per reformar quatre habitacions més gràcies al Fons estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat. A banda, encara restarà adequar 23 habitacions més.