Josep Pelegrín
Cap comentari
16/05/2017
Josep Pelegrín, millor sumiller català 2014 i 2015, i millor sumiller espanyol 2016, ens recomana aquest DO Pla de Bages
Màrius Fuertes Mateu
1 comentari
21/02/2017
​«No és rar que tota persona afeccionada als vins hagi sospesat en un moment o altre la possibilitat de tenir un celler propi, a casa. Altres pot ser que ja el tinguin...»
Antoni Cantos
Cap comentari
27/10/2016
«La verema és molt més que una operació de recollida del raïm, de la seva mera retirada de la vinya i el seu ingrés al celler. La verema és la que marca en el calendari el principi i la fi d'una època, l'inici del que podríem anomenar l'any enològic»
Màrius Fuertes Mateu
Cap comentari
27/09/2016
​«Setembre és sinònim de moltes coses. Per al professional del vi, especialment per qui treballa a l'òrbita del procés d'elaboració, aquest mes vol dir feina, collita, intempèrie, risc»
Clara Bosch
Cap comentari
20/09/2016
«Quan es fa l’entrevista clínica a un malalt sempre es pregunten pels hàbits tòxics (alcohol, tabac i altres drogues). Sovint ells responen “una copeta de vi amb els dinars, a mi m’ho va recomanar el metge”»
Ruth Troyano
2 comentaris
28/04/2016
«Josep Roca: Què és més d’aquí, una carinyena plantada fa 2 anys o un chardonnay de fa 30? Tinc la sort de tastar arreu del món i és una grandesa i ho és comprovar que no hem de tastar vins de raïm sinó vins de terra»
Màrius Fuertes Mateu
Cap comentari
16/04/2016
« El procés de "decantar" ha trascendit anant més enllà fins arribar a tothom, però, sap realment tota aquella persona que compra una ampolla de vi si cal o no decantar-ne el contingut?»
Sole G. Insua
1 comentari
21/03/2016
«El senyor Osborne i els seus convidats tenen el bon gust d’acompanyar primer la conversa i després, el sopar, d’una copa de vi. Celebrem-ho.»
Empar Moliner
1 comentari
03/03/2016
«He trepitjat zones, com Toro, on mamen (en tots els sentits) el vi des de petits. Fa enveja. A les ferreteries hi veus aparells per fer-se el vi a casa. A qualsevol bar lleig amb taulell d’acer inoxidable hi ha copes Riedel...»
Miguel Figini
1 comentari
09/02/2016
«Corria l'any 2008 i el “cuquet” de trobar alguna cosa nova que em motivés més que treballar en el màrqueting i la venda de productes de consum del sector informàtic va començar a fer mossa en el meu interior...»
Sigrid Guillem
Cap comentari
07/01/2016
«L’Empordà és un paisatge referencial que manté, reforça i desenvolupa la seva identitat. Conegut popularment com a territori d’acollida, l’Empordà gaudeix d’un ric patrimoni històric, cultural i paisatgístic.»
Màrius Fuertes Mateu
2 comentaris
02/12/2015
«Per una qüestió de deformació professional habitualment el primer que faig assegut a la taula d'un restaurant és obrir la carta de vins...»
Sigrid Guillem
Cap comentari
01/12/2015
«Obrir la ment i els sentits per viure l’experiència; experimentar per despertar els sentits: el ric joc del tast; el dels petits grans plaers i el del ball del dia a dia. Tastem moments i persones i en digerim la història; la fem nostra. Compartim. Vivim»
Ramon Roset Morera
2 comentaris
11/11/2015
«Vaig sentir parlar per primera vegada del mètode ancestral per a l’elaboració de vins escumosos l’any 2005 en un article que J.P. Valade.»
Chiara Gai
Cap comentari
10/11/2015
Chiara Gai, Sommelier i Educadora Nutricional, ens aporta una mica de llum al debat dels estudis de la OMS sobre el consum de carn vermella o processada
Màrius Fuertes Mateu
Cap comentari
10/11/2015
Màrius Fuertes analitza les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Màrius Fuertes Mateu
Cap comentari
10/11/2015
Encetem amb aquest reportatge una sèrie d’articles divulgatius que explicaran, de forma senzilla però alhora completa, tot el procés del vi, des de la vinya fins a l’ampolla.
Pàgina 1 de 1