20/10/2017
El celler de Sant Pau d’Ordal dedicarà el matí de dissabte a promoure un estil de vida saludable
05/10/2017
Albet i Noya dedica el mes d’octubre a l’Associació Grup Àgata, que vetlla per fer més fàcil la vida de les afectades per la malaltia | Totes les ampolles de vi rosat que es venguin durant aquest mes al celler o a la botiga on-line destinaran el 50 % a la lluita contra el càncer de mama
15/09/2017
El​ ​Reserva​ ​Martí​ 2011,​ ​medalla d'or i millor​ ​Penedès​ ​al​ ​concurs internacional Mundus​ ​Vini​ ​d’Alemanya
23/08/2017
L’objectiu​ ​és​ ​la​ ​disminució​ ​d’aplicacions​ ​de​ ​coure​ ​i​ ​sofre​ ​a​ ​la​ ​vinya​ ​així​ ​com​ ​una reducció​ ​fins​ ​a​ ​un​ ​80%​ ​dels​ ​tractaments​ ​i​ ​l’ús​ ​del​ ​tractor | El​ ​programa​ ​agafa​ ​el​ ​model​ ​dels​ ​PIWI’s​ ​d’Alemanya​ ​on​ ​ja​ ​fa​ ​molts​ ​anys​ ​que​ ​treballen amb​ ​aquest​ ​tipus​ ​de​ ​ceps | Els​ ​tres​ ​cellers​ ​reclamen​ ​un​ ​lideratge​ ​de​ ​l’administració​ ​considerant​ ​que​ ​aquest​ ​és un​ ​“projecte​ ​de​ ​país”
27/06/2017
​ALBET I NOYA GUARDONADA COM A MILLOR INICIATIVA D’ENOTURISME PER LA FEGP EN ELS PREMIS ‘LA NIT D’EMPRESA 2017’
19/06/2017
El celler penedesenc, pioner en vins de cultiu ecològic, inspira els seus clàssics Penedès en les papallones, un dels animals més sensibles a l’ús de productes químics | El Brut Reserva, el Brut Nature Reserva 3 i el Rosat Reserva arriben aquest estiu al mercat amb la seva imatge renovada
16/06/2017
Juny és sinònim d’inicis d’estiu. I també és sinònim de préssec d’Ordal, protagonista indiscutible durant aquests mesos al municipi de Subirats.
06/06/2017
Un vi negre DO Penedès i un escumós Clàssic Penedès obtenen la màxima puntuació als "Decanter World Wine Awards 2017"
31/01/2017
Organic Authority, una publicació líder als Estats Units, publica una llista dels cent-tres millors vins orgànics entre els quals hi ha vuit vins catalans
27/01/2017
Els dies 30 i 31 de gener i 1 de febrer se celebrarà a Marsella la fira que porta el mateix nom que el concurs, Millésime Bio, i serà el punt de trobada de cellers i viticultors ecològics i biodinàmics d’arreu del món
12/01/2017
Proposem 6 vins blancs fets 100% amb la varietat macabeu | Vins que heu de descobrir per la seva personalitat, frescor i elegància
07/11/2016
Forbes defineix el vi com "fresc i vibrant sense ser excessivament sec. Un blanc amb encant ideal per a festes i aperitius"
13/05/2016
Albet i Noya acaba de treure al mercat la tercera anyada del BELAT, un exclusiu vi elaborat 100% amb aquesta varietat ancestral recuperada pel celler de Sant Pau d’Ordal
18/04/2016
Albet i Noya i la pastisseria Bertran de Vilafranca organitzen un maridatge de tres Clàssics Penedès amb tres postres creades per a l’ocasió | L’activitat es farà el diumenge 24 d’abril al celler de Sant Pau d’Ordal i té un cost de 17 euros
10/03/2016
El celler de Sant Pau d’Ordal i el restaurant Cal Pere del Maset ofereixen una exclusiva visita amb el millor de cada casa
12/02/2016
Les noves anyades del Xarel·lo, Pinot Noir i Tempranillo es presenten amb una etiqueta més fresca, jove i desenfadada | Els tres vins passen a anomenar-se 'Curiosos’
04/02/2016
Els vins guardonats amb medalles d’Or són: Reserva Martí, l’Ocell de foc, el Blanc XXV i l’escumós Clàssic Penèdes Brut Barrica 21
25/01/2016
Reserva Martí 2009 amb medalla d'or i La Milana 2012 amb medalla de plata, els vins premiats del celler de Subirats
03/01/2016
Un escumós Clàssic Penedès fet amb les varietats chardonnay i parellada | Lleugerament dolcenc, us acompanyarà perfectament les postres d'aquests dies de festa.
21/10/2015
Per celebrar la festivitat de Tots Sants, el celler proposa una activitat al celler amb la pastisseria de Vilafranca
19/10/2015
Enguany i en motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, Albet i Noya mostra el seu suport vers la causa de la mà de l’Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama
Pàgina 1 de 1