curiositats
Alicia Andreu
01/01/1970
Què hi ha de veritat en la tradicional relació del vi amb l'amor i el sexe? | Els vins augmenten el desig sexual? | Veritats i mites sobre aquests aliments
vi i nutrició
01/01/1970
FIVIN, Fundació Vi i Nutrició, ens proposa 10 raons científiques que demostren que el consum moderat de vi és beneficiós per la salut
Nutrició
Foto: Quico Ortega
01/01/1970
És molt més calòric el vi dolç que el negre? I el cava? Té moltes més calories una copa de vi negre que un plàtan? | Hem investigat diferents estudis per concloure les calories aproximades de diferents tipus de vins i caves
ALIMENTACIÓ
Laura Conde | 1 comentari
01/01/1970
La Laura Conde ens descobreix set restaurants saludables que no ens podem perdre si això del menjar "healthy" va amb nosaltres
TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA
Soylent és el batut que triomfa a Silicon Valley, amb tots els nutrients necessaris
Sergi Cortés
01/01/1970
L'espai The Food Factory d'Alimentaria ens mostra les tendències alimentàries del futur | Superaliments, aliments intel·ligents, ingredients modificats o aliments que curen ja són una realitat
NUTRICIÓ
Chiara Gai
01/01/1970
Entrevista a la Dra. Marga Serra Alías, docent universitària, autora de assaigs i creadora del servei d’assesorament online Nutrapp
espai nutrició
Chiara Gai | 1 comentari
01/01/1970
7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
NUTRICIÓ
Chiara Gai
01/01/1970
Perquè són importants, quina quantitat necessitem o quins aliments en porten? | Tota la veritat sobre els greixos Omega
Nutrició
Louis J.S
Chiara Gai
01/01/1970
Són més saludables els productes light per ser baixos en greix? Chiara Gai analitza uns quants aliments envasats baixos en greix i n'extreu unes conclusions impactants
FIVIN
Dr. Ramon Estruch
01/01/1970
El consum moderat de vi aporta aspectes beneficiosos per a la salut, especialment per prevenir moltes malalties cròniques, entre elles les cardiovasculars | FIVIN és una fundació que fomenta el consum moderat de vi i promociona la Dieta Mediterrània
ESPAI NUTRICIÓ
01/01/1970
Per Màrius Fuertes Mateu, Consultor i divulgador. Especialista en anàlisi sensorial, educació alimentària i cultura del vi.
ESPAI NUTRICIÓ
Fotolia | adrian_ilie825
01/01/1970
L'augment de pes durant les festes és una preocupació molt comuna | Chiara Gai, Sommelier, Educadora Nutricional i Cap d'Innovació de l'escola Eshob, ens proposa un decàleg per pal·liar els efectes dels excessos
NUTRICIÓ
01/01/1970
Chiara Gai, educadora nutricional, ens proposa 8 esmorzars sans i sense menjar embotits
Pàgina 1 de 1
01/01/1970
Grupo Freixenet presenta Fer Volar Coloms, un vi blanc fresc i elegant amb aromes florals i afruitats pertanyent a la D.O. Catalunya
01/01/1970
Recomanem 6 grans vins negres per encarar les vaques magres de principis d'any | 6 vins que valen més del que costen
01/01/1970
Organic Authority, una publicació líder als Estats Units, publica una llista dels cent-tres millors vins orgànics entre els quals hi ha vuit vins catalans
01/01/1970
Un vi de Porrera elaborat pel celler Sangenís Vaqué
01/01/1970
Aquest dissabte 25 de març torna a Barcelona l’Arnette Surfcity Festival, el festival de cultura contemporània del surf, que fusiona conceptes d’entrada tan antagònics com el surf i la ciutat
01/01/1970
L'acte tindrà lloc el dia 31 de març a les 20.30 a l'Hotel Don Cándido de Terrassa
01/01/1970
La Meritxell defineix els vins de la Terra Alta elaborats amb Garnatxa blanca com a vins que “et fan salivar i t’obliguen a somriure”