vi i cervesa
La mostra van ser 98 supermercats danesos | iStock
01/01/1970
L'estudi es va fer a 98 supermercats danesos, amb 3,5 milions de transaccions aleatòries durant sis mesos | Els compradors de vins van comprar més olives, fruites i verdures, llet i carn baixa en greix que els compradors de cervesa
Dieta mediterrània
01/01/1970
Un estudi d’experts de la Universitat de Barcelona i del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Fisiopatologia de l’Obesitat i la Nutrició (CIBERobn) revela que un temps de cocció més llarg i la sinergia entre els ingredients milloren la quantitat i la biodisponibilitat de molècules antioxidants en el sofregit, una salsa de tomàquet típica en la dieta mediterrània
FIVIN
01/01/1970
Amb l'arribada del bon temps s'inicia la temuda “operació bikini”. Però aquest estiu serà més fàcil desfer-se dels quilos de més, ja que dues copes de vi ajuden a cremar el greix corporal | Es aconsellable portar una alimentació sana i un estil de vida saludable com és la Dieta Mediterrània. Així com un consum moderat i responsable de vi.
curiositats
Alicia Andreu
01/01/1970
Què hi ha de veritat en la tradicional relació del vi amb l'amor i el sexe? | Els vins augmenten el desig sexual? | Veritats i mites sobre aquests aliments
vi i nutrició
01/01/1970
FIVIN, Fundació Vi i Nutrició, ens proposa 10 raons científiques que demostren que el consum moderat de vi és beneficiós per la salut
Nutrició
Foto: Quico Ortega
01/01/1970
És molt més calòric el vi dolç que el negre? I el cava? Té moltes més calories una copa de vi negre que un plàtan? | Hem investigat diferents estudis per concloure les calories aproximades de diferents tipus de vins i caves
ALIMENTACIÓ
Laura Conde | 1 comentari
01/01/1970
La Laura Conde ens descobreix set restaurants saludables que no ens podem perdre si això del menjar "healthy" va amb nosaltres
TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA
Soylent és el batut que triomfa a Silicon Valley, amb tots els nutrients necessaris
Sergi Cortés
01/01/1970
L'espai The Food Factory d'Alimentaria ens mostra les tendències alimentàries del futur | Superaliments, aliments intel·ligents, ingredients modificats o aliments que curen ja són una realitat
NUTRICIÓ
Chiara Gai
01/01/1970
Entrevista a la Dra. Marga Serra Alías, docent universitària, autora de assaigs i creadora del servei d’assesorament online Nutrapp
espai nutrició
Chiara Gai | 1 comentari
01/01/1970
7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
NUTRICIÓ
Chiara Gai
01/01/1970
Perquè són importants, quina quantitat necessitem o quins aliments en porten? | Tota la veritat sobre els greixos Omega
Nutrició
Louis J.S
Chiara Gai
01/01/1970
Són més saludables els productes light per ser baixos en greix? Chiara Gai analitza uns quants aliments envasats baixos en greix i n'extreu unes conclusions impactants
FIVIN
Dr. Ramon Estruch
01/01/1970
El consum moderat de vi aporta aspectes beneficiosos per a la salut, especialment per prevenir moltes malalties cròniques, entre elles les cardiovasculars | FIVIN és una fundació que fomenta el consum moderat de vi i promociona la Dieta Mediterrània
ESPAI NUTRICIÓ
01/01/1970
Per Màrius Fuertes Mateu, Consultor i divulgador. Especialista en anàlisi sensorial, educació alimentària i cultura del vi.
ESPAI NUTRICIÓ
Fotolia | adrian_ilie825
01/01/1970
L'augment de pes durant les festes és una preocupació molt comuna | Chiara Gai, Sommelier, Educadora Nutricional i Cap d'Innovació de l'escola Eshob, ens proposa un decàleg per pal·liar els efectes dels excessos
NUTRICIÓ
01/01/1970
Chiara Gai, educadora nutricional, ens proposa 8 esmorzars sans i sense menjar embotits
Pàgina 1 de 1
01/01/1970
Reserva Real 2011, de la Família Torres, es el vi del Penedès millor considerat | Vuit vins de Torres se situen per sobre dels 90 punts en el seu tast de vins espanyols
01/01/1970
Si voleu conèixer com era una verema al segle XIX, el proper 2 de setembre dins el marc de La Verema del cava, Llopart us trasportarà al 1887
01/01/1970
Se celebrarà els propers dies 25, 26 i 27 d’agost, al Pati de Ca La Pruna a Pals sota l’organització de la Unió d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre
01/01/1970
Us proposem 5 consells vinícoles per aquestes vacances d'estiu