cervesa
01/01/1970
El BBC tindrà lloc el 25 de març d'enguany | El tancament de les inscripcions serà el 13 de gener; i el de la recepció de mostres, el 27 de gener
La primera cervesa de picapoll del mercat | Oller del Mas
01/01/1970
El celler de la DO Pla de Bages i la cervesera de Valls de Torroella la van presentar en la passada Fira Alimentària
cervesa
01/01/1970
Coincidint amb l’estrena de la sisena temporada de Game of Thrones ha sortit al mercat Seven Kingdoms, la nova cervesa inspirada en la popular sèrie guanyadora de dotze premis Emmy el passat 2015
concursos
01/01/1970
S'han presentat 500 cerveses de 143 marques diferents | Un 44% corresponen a cerveses estrangeres, procedents de 15 països diferents
Cervesa
01/01/1970
Per Guillem Laporta, sumiller especialitzat en cervesa | Preguntes i respostes sobre la cervesa artesanal i la industrial
Cervesa
01/01/1970
Cervesa del Montseny, Guineu i Marina tornaran a representar a la cervesa artesana catalana en aquesta important cita que se celebra a Florida | The Festival tindrà lloc el 16 i 17 d’octubre i hi participaran una setantena de productors d'arreu del món
Pàgina 1 de 1
01/01/1970
El Brut Reserva Fresh destaca pel la singularitat de la varietat malvasia, que li aporta aromes cítriques i de fruita tropical
01/01/1970
Caves Llopart treu al mercat un vi rosat de sumoll i garnatxa de vinya ecològica
Imatge de la terrassa d'un bar | Adrià Costa
01/01/1970
Un estudi compta el nombre d'establiments que hi ha a cada ciutat i fa la mitjana per cada 1.000 habitants | Tavertet, Forés, Setcases, Queralbs, Toses, la Selva de Mar i Port de la Selva lideren la llista a Catalunya
01/01/1970
La campanya està destinada a conscienciar i sensibilitzar la societat sobre la cura del medi marí
01/01/1970
L’ermita de Santa Maria de Foix ha acollit el passat 26 de juny i per tercera vegada, una de les mostres més singulars del panorama vitivinícola
01/01/1970
Un showroom amb més de 45 cellers han reunit avui més de 300 professionals de la restauració, botigues especialitzades, sommeliers, bloggers i mitjans de comunicació a l’Hotel Melià Barcelona Sarrià | El Saló Cava Premium, que se celebra per segona vegada a la capital comtal, ha estat inaugurat pel president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet i ha comptat amb la col·laboració de l’Institut del Cava i de PimeCava
01/01/1970
Aquest títol és el màxim a què pot aspirar un professional del món del vi, i està reconegut internacionalment pel seu rigor | Els premiats són escollits cada dos anys pels Masters of Wine de tot el món.