Restaurants
01/01/1970
Xavier Sagristà i Toni Gerez -ex Restaurant Mas Pau- comandaran el nou espai gastronòmic del Grup
cellers
Sergi Cortés
01/01/1970
20 cooperatives associades i 6 denominacions d'origen agrupa el centre logístic de Vilallonga del Camp, a Tarragona | Un gran treball tant a la vinya com al celler permet a la cooperativa elaborar vins de molta qualitat que comercialitza tant a Catalunya com al mercat exterior
vi i gastronomia
Alicia Andreu
01/01/1970
L'Alicia Andreu proposa 5 establiments gironins amb una l'oferta gastronòmica i de vins per sorprendre
Bars de vins
Ramon Roset
01/01/1970
Uns mesos després del nostre primer periple barceloní cercant bars de qualitat, tornem a sortir al carrer buscant nous establiments amb una bona oferta de vins a copes.
restaurants
ART I SURO
The Queen of Cork | 11.956 taps de suro utilitzats | 300 hores | Foto: artofcork.com
01/01/1970
Artistes com Conrad Engelhardt o Daniel Kubini utilitzen els taps de suro per crear espectaculars obres d'art dignes de les millors exposicions del món | Us proposem una visita virtual per les seves creacions
CURIOSITATS
01/01/1970
Espectacular galeria d'imatges dels pòsits d'un vi feta per Josep Palou Prats | Fotografies augmentades fins a 10.000 vegades mitjançant un Microscopi Electrònic de Rastreig
REPORTATGE
Celler Morlanda, Priorat
01/01/1970
Es tracta d'una plataforma global i interactiva que s'ha convertit en la botiga més gran del Grup Freixenet | El Club Cuvée ofereix totes les referències dels cellers que el grup té repartits pel món
RESTAURANTS
01/01/1970
Restaurant del Grup Peralada amb cuina de fusió andina-nikkei | Els cebiches i els makis es combinen a la perfecció en una cuina de producte, original i sorprenent
REPORTATGE
Vinyes de Vendrell Olivella a Les Cabanyes | Cupatges
01/01/1970
L'empresa Mas Gomà 1724 elabora els caves Vendrell Olivella des del 2009 | Els caves aposten clarament per les varietats autòctones i l'ecologia
RESTAURANTS
01/01/1970
El restaurant està situat dins el Casino Barelona | El Magnum posseeix la cava més gran de la ciutat pel que fa a aquest format d'ampolla
Galeria d'Imatges
Bars de vins
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
Reportatge
01/01/1970
Els beneficis d'aquest macabeu 100% aniran íntegrament a la fundació "Vi per Vida" per la investigació de la metàstasi del càncer.

 
Aula Cupatges
01/01/1970
Tastem 9 vins fets amb sumoll | Una varietat autòctona que s'utilitza per blancs, rosats, negres i escumosos

Amb introducció d'Àngel Garcia petit, enòleg i farmacèutic 
01/01/1970
Tastem vins negres de la do Conca de Barberà fets amb la varietat trepat. Vins originals, especiats, herbacis però també afruitats. Reunits a l'escola CETT, tasten; Àngel Garcia Petit, Ramón Roset, Carola Sitjas, Xavier Bassa i Blanca Ozcáriz
01/01/1970
Ens reunim al Cett per tastar 7 vins poc coneguts però molt interessants de la DO Montsant. Ramón Roset, Carola Sitjas, Xavier Bassa i Blanca Ozcáriz comparteixen amb nosaltres aquest tast dels "Altres Montsants"
Pàgina 1 de 1
01/01/1970
Reserva Real 2011, de la Família Torres, es el vi del Penedès millor considerat | Vuit vins de Torres se situen per sobre dels 90 punts en el seu tast de vins espanyols
Alicia Andreu
01/01/1970
L'Alicia Andreu us recomana 5 vins frescos de menys de 10 euros que us ajudaran amb les altes temperatures d'estiu
01/01/1970
Casa Sala de Freixenet és un dels dotze primers caves de paratge qualificat anunciats aquesta setmana per la Ministra d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina
Sergi Cortés
01/01/1970
El cava és fruit d'una garnatxa negra (75%) vinificada com a blanc, amb un 25% de macabeu | Se n'han fet 1898 ampolles
01/01/1970
Us proposem 5 consells vinícoles per aquestes vacances d'estiu
01/01/1970
El sector del vi se solidaritza amb les víctimes de l'atemptat terrorista de Barcelona | Tot el nostre condol a les víctimes i tots els nostres ànims a les famílies afectades