vi i tecnologia
Alicia Andreu
01/01/1970
Coravin, Oenoview, D-Vine, Idosens Solo, Vitirover i Multiplex, sis invents tecnològics centrats en el món del vi
cellers
01/01/1970
Cellers Unió s’estrena a les xarxes socials amb un nou perfil de Facebook i Instagram. Amb aquestes eines, Cellers Unió busca obrir un nou canal d’interacció amb els consumidors i aficionats al món del vi
vi i tecnologia
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Hi ha força confusió amb les noves terminacions de dominis que van apareixent dia rere dia | Algunes extensions de domini només serveixen per projectes locals, geolocalitzats, mentre que disposem d'extensions de domini globals o genèriques | Expliquem les diferents tipologies i quines utilitzar en cada cas
mercats
01/01/1970
Segons un informe d'Uvinum, el mòbil és el dispositiu preferit per comprar vins a Internet i ja acapara el 20% del total de vendes | Els clients catalans d'Uvinum consumeixen majoritàriament vins de fora de Catalunya | Els usuaris compren vins de dimarts a dijous durant les hores de menjar
vi i tecnologia
01/01/1970
"Descobreix, Prova i Comparteix", un concepte revolucionari en el món del vi | Walking Wines s'encarrega de tota la gestió logística "porta a porta" per l'intercanvi de vins sense generar cap més despesa
marketing digital
01/01/1970
Amb descompte especial pels lectors de Cupatges, un 15% fins el dia 15 de maig amb el codi d’oferta PR15CU
Marketing digital per a cellers
Sergi Cortés
01/01/1970
Què hem de fer a Internet si tenim un celler o un restaurant? Normes bàsiques
actualitat
01/01/1970
El celler de Vilobí serveix l’escumós Vintage Brut Nature Reserva en les recepcions que es faran a l’estand de la Mobile World Capital Barcelona
infografia
01/01/1970
Quantes mides d'ampolla hi ha? | Quants litres hi caben a cada format?
vi i tecnologia
01/01/1970
El nou portal dóna especial importància a la zonificació dels seus vins i caves
cellers
01/01/1970
El vi monovarietal de garnatxa blanca, Merian, escollit entre els 10 top vins del llibre “Los 100 mejores vinos por menos de 10 euros” escrit per l’experta en enoturisme Alicia Estrada | Cellers Tarroné estrena web posant l’accent en la tradició, la història i la innovació
denominacions d'origen
01/01/1970
La DO Penedès renova el seu lloc web i incorpora noves seccions
infografia
01/01/1970
Quant raïm necessitem per omplir una copa de vi? | I per omplir una barrica? | Infografia on mostrem algunes equivalències del vi
vi i tecnologia
01/01/1970
infografia que mostra les diferents tipologies de cava segons els sucres que porten, la criança o les varietats de raïm utilitzades
restaurants
Sergi Cortés | 1 comentari
01/01/1970
Cada vegada més utilitzem els telèfons intel·ligents per escollir restaurants, però ¿quina informació volem trobar als seus llocs web?
vi i tecnologia
01/01/1970
El crític de vins Robert Parker ha anunciat el llançament d'un nou lloc web, encara en versió Beta, que s'estrenarà oficialment l'1 d'abril.
Cellers
01/01/1970
El lloc web cellermasroig.com s'adapta als nous formats de visualització: mòbils, tauletes electròniques i ordinadors portàtils i de sobretaula
BOTIGUES
01/01/1970
Ja es poden comprar i llogar copes Riedel i tots els seus accessoris des d'una plataforma digital
VI I TECNOLOGIA
01/01/1970
Analitzem aplicacions per a mòbils i tauletes relacionades amb el món de la gastronomia i els vins
Vi i tecnologia
01/01/1970
Amazon.es ja ofereix catàleg de vins dins el seu supermercat | El director general François Nuyts diu que "augmentarà considerablement les properes setmanes"
Cellers
01/01/1970
Vilarnau reuneix diversos Instagramers de la comunitat IG_Catalonia durant el lliurament de premis de la quarta edició del concurs "Dissenya les plaques de Vilarnau".
Internet
01/01/1970
Hem analitzat què busca la gent del món a Internet quan vol fer enoturisme i quina competència hi ha a la xarxa.
Pàgina 1 de 1
01/01/1970
El Brut Reserva Fresh destaca pel la singularitat de la varietat malvasia, que li aporta aromes cítriques i de fruita tropical
01/01/1970
Caves Llopart treu al mercat un vi rosat de sumoll i garnatxa de vinya ecològica
Imatge de la terrassa d'un bar | Adrià Costa
01/01/1970
Un estudi compta el nombre d'establiments que hi ha a cada ciutat i fa la mitjana per cada 1.000 habitants | Tavertet, Forés, Setcases, Queralbs, Toses, la Selva de Mar i Port de la Selva lideren la llista a Catalunya
01/01/1970
La campanya està destinada a conscienciar i sensibilitzar la societat sobre la cura del medi marí
01/01/1970
L’ermita de Santa Maria de Foix ha acollit el passat 26 de juny i per tercera vegada, una de les mostres més singulars del panorama vitivinícola
01/01/1970
Un showroom amb més de 45 cellers han reunit avui més de 300 professionals de la restauració, botigues especialitzades, sommeliers, bloggers i mitjans de comunicació a l’Hotel Melià Barcelona Sarrià | El Saló Cava Premium, que se celebra per segona vegada a la capital comtal, ha estat inaugurat pel president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet i ha comptat amb la col·laboració de l’Institut del Cava i de PimeCava
01/01/1970
Aquest títol és el màxim a què pot aspirar un professional del món del vi, i està reconegut internacionalment pel seu rigor | Els premiats són escollits cada dos anys pels Masters of Wine de tot el món.