​Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016
D'esquerra a dreta: Josep lluis Bonet, president de Fira, Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, Meritxell Serret, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la xef Carme Ruscalleda
01/01/1970
Alimentaria s’ha adherit a Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia i acollirà diverses activitats en el marc d’aquesta commemoració | La iniciativa va orientada a promocionar Catalunya als mercats internacionals
GASTRONOMIA
01/01/1970
35 restaurants i 13 bacallaneries oferiran menús gastronòmics i platets maridats amb Inedit del 31 de març al 17 d’abril | L’actor Bruno Oro rep el Primer Premi ‘Bacallà Novell’
Gastronomia
01/01/1970
Barbara Hallé, de l’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell, ha estat escollida com a nova presidenta de l’entitat
Gastronomia
01/01/1970
El restaurant Nectari* de Barcelona acull des d'avui les jornades gastronòmiques sobre la cabra hispànica salvatge
Cellers
01/01/1970
El celler de Sant Pau d’Ordal i el restaurant Cal Pere del Maset ofereixen una exclusiva visita amb el millor de cada casa
GASTRONOMIA
01/01/1970
Els propers dissabtes dia 6 i 20 de febrer tindran lloc “Les segones jornades de la tòfona del Collsacabra” a Cantonigròs | Organitza el restaurant Ca l’Ignasi
MARIDATGES
01/01/1970
Un cop al mes proposa un menú especialment pensat per als vins del celler escollit | El primer de l’any serà el Maridatge Peninsular amb González Byass aquest divendres
RESTAURANTS
01/01/1970
​El xef Marc Gascons porta al Restaurant Informal a figurar entre els millors 10 nous restaurants del món segons la CNN | La cadena de televisió nord-americana destaca el restaurant de Marc Gascons a Barcelona a la seva llista "On menjar al 2016"
GASTRONOMIA
01/01/1970
Els restaurants dels col·lectius la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent oferiran sopars cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny | Els àpats es maridaran amb vins de la DO Empordà
estrelles michelin
Mapa de les Estrelles Michelin de Catalunya | Laura Aragó
01/01/1970
Amb el Disfrutar, l'Hoja Santa, l'Empòrium i el Tresmacarrons la xifra de restaurants "estrellats" ascendeix a 50 | El Celler de Can Roca i el Sant Pau continuen sent els dos únics establiments amb tres estrelles
Estrelles Michelin
IEls xef dels vuit restaurants que a la Guia Michelin ostenten tres estrelles, a la gala celebrada a Santiago de Compostel·la | ACN
01/01/1970
Es tracta dels barcelonins Disfrutar i Hoja Santa, l'empordanès Empòrium i el Tresmacarrons del Masnou | El selecte grup dels "triestrellats" es manté immòbil
GASTRONOMIA
01/01/1970
Nou projecte de cursos online de gastronomia amb els millors cuiners del moment | Inclou un kit de productes perquè puguis fer totes les receptes
01/01/1970
TEE selecciona els restaurants més de moda de la ciutat i els posa a disposició dels consumidors | Després de la bona acollida del projecte a Madrid, l’empresa desembarca a Barcelona, ciutat amb una gran oferta gastronòmica | L'empresa fa els repartiments en bicicleta
VI I TAPES
01/01/1970
Trenta-un establiments del cor de Barcelona oferiran tapes amb vins de la DOQ Priorat del 20 al 29 de novembre
RESTAURANTS
Les Grands Buffets
01/01/1970
Per Marc Serrano Òssul
SLOW FOOD
Carlo Petrini, a Girona | Comunica.cat
01/01/1970
El gastrònom, escriptor i activista és un dels referents de l’agricultura sostenible i la biodiversitat
Gastronomia
01/01/1970
El xef madrileny Mario Sandoval presenta la gamma d'extractes polifenòlics Vinesenti a San Sebastian Gastronomika-Euskadi Basque Country | Perfectes com substitutius de la sal, aporten un gust nou a la cuina i tenen poder antioxidant
Cartaví 2015
01/01/1970
El guardó es va entregar en el marc de la 35a Mostra de Vins i Caves organitzada per l’INCAVI i com a colofó d’una setmana de visites a bodegues de tota Catalunya.
01/01/1970
L'agencia de viatges Rumbo ha publicat una infografía descarregable pels usuaris per visualitzar la ubicació de totes les estrelles michelín de l'Estat Espanyol
RESTAURANTS
01/01/1970
Capsa de sorpreses | Per Marc Serrano Òssul
01/01/1970
El restaurant abaixa les seves portes. Als seus 67 anys, i amb mig segle a l'ofici, Jean-Louis Neichel ha decidit retirar-se.
RESTAURANTS
01/01/1970
Per Marc Serrano Òssul
RESTAURANTS
01/01/1970
Per Marc Serrano Òssul
Pàgina 2 de 2
Sergi Cortés | 4 comentaris
01/01/1970
Els vins blancs del Priorat són grans desconeguts. El prestigi dels vins negres de la zona massa sovint ens han fet oblidar el potencial d'uns vins contundents però alhora elegants
01/01/1970
Elaborat a partir de vinyes velles de la varietat autòctona Trepat, aquest vi de viticultura d’altura és la màxima expressió de la DO Conca de Barberà
01/01/1970
Trabuc commemora el desè aniversari de la colla gegantera
Foto: Quico Ortega
Ramon Francas
01/01/1970
Catalunya exporta tres quartes parts del vi que produeix | Els Clàssic Penedès (els escumosos de la DO Penedès) creixen de forma sostinguda | Alemanya, els Estats Units, Bèlgica, el Regne Unit i Japó són els cins principals mercats on Catalunya exporta els seus vins
01/01/1970
Experimenta amb tecnologies en col·laboració amb empreses i universitats per minimitzar la petjada de carboni
01/01/1970
Aquesta primera jornada de promoció va servir també per a inaugurar un dels protagonistes principals en la campanya de promoció del concurs de les garnatxes, l’exposició itinerant Garnatxa Blanca