01/01/1970
Aprendrem a maridar marisc amb vins frescos i amb salinitat 
01/01/1970
Anna Vicens i Xavi Nolla tasten aquest vi de la Conca de Barberà durant el capítol 17 de Cupatges TV 
01/01/1970
Còctel a partir d’un whisky amb notes fumades per Paco Bretau, barman de l’Slow. El xef Paco Pérez del The Mirror ens prepararà un garrí i en Ferran Centelles explicarà quins vins mariden millor amb carns cuites i elaborades. És el torn de conèixer millor els taps dels destil·lats amb en Francesc Parramon. L'Anna Vicens i en Josmar tastaran els vins del Priorat.
01/01/1970
Un tequila d’alta qualitat combinat amb un champagne per fer un còctel d’aperitiu suau. En Ferran Centelles parla amb en Jose Manuel Labrada de l’hotel The Mirror sobre com guarnir la taula i crear un ambient agradable. En David Verdaguer recomana un vi per quedar bé. Aquesta setmana en Josmar i la sommelier Anna Vicens tastaran un Cordón Negro reserva.
01/01/1970
Alberto Pizarro elabora un còctail amb bíter al Bobby Gin. En Ferran Centelles ens descobreix els vins adequats per les postres a l'obrador de l’Oriol Balaguer. En Francesc Parramon repassa el procés de creació d’un tap de suro. L’Anna Vicens ajudarà a en Josmar a tastar i maridar un vi rosat. 
01/01/1970
El margarita, un dels còctels més coneguts fet amb tequila. A Vilaviniteca, en Ferran Centelles parla dels vins de guarda amb en Jaume Xifré, sommelier de la botiga. En Verdaguer explica que el cava rosat és una bona eina per seduir, mentre que en Francesc Parramon ens endinsa en el món del suro. L’Anna Vicens tastarà amb en Josmar un vi blanc amb barrica de l’Empordà. 
01/01/1970

En aquest programa redescobrirem el gintònic en una versió ben original: el fumat. Ferran Centelles visita l’obrador d’Oriol Balaguer per veure quins vins mariden millor amb les diferents xocolates. En David Verdaguer proposa un vi blanc jove per les nits del divendres. Amb Francesc Parramon comprovem que l’alta tecnologia també s’empra al món del suro. Ja ha arribat el vi novell i l’Anna Vicenç tastarà el vi novell de Bot amb en Josmar.

01/01/1970
El pisco sour és la beguda d’aperitiu per excel·lència del Perú i veurem com s'elabora al restaurant Tanta. En Ferran Centelles es troba al The Mirror amb el xef Paco Pérez per mostrar-nos la seva proposta de dinar de Nadal. En Francesc Parramon descobreix els secrets sobre el tap de cava i l'Anna Vicens i en Josmar mostren les copes idònies pel cava o champagne.
01/01/1970
L’Àlex Illa parla de la ginebra, concretament de la Monkey 47. En Ferran Centelles visita la botiga La Teca, de Vilaviniteca i en David Verdaguer ens recomana un vi rosat per a les nits d’amics, futbol i pizza. En Ferran Centelles i l’Anna Vicens tasten un vi blanc de l’Empordà, un Finca La Garriga. Més sobre el món del suro amb Francesc Parramon i l’Anna Vicens. En Josmar descobreix un vi rosat i com són les pells en maceració les que donen el color al vi.
01/01/1970
Coneixem el licor St. Germain amb l'Àlex Illa. En Ferran Centelles i el xef del restaurant ABaC mariden  vins gallecs. En David Verdaguer mostra el format bag in box. En Ferran Centelles i l’Anna ens descobreixen el sumoll. També parlem del suro i tastem amb en Josmar.
01/01/1970
L’Àlex Illa ens convida a conèixer els refrescos botànics de Fentimans. En Ferran Centelles conversa amb el cap de sommeliers del restaurant ABaC sobre la utilitat dels vins versàtils. L'actor David Verdaguer ens apropa al món del vi des d'una visió particular i humorística i s'enceta la secció de tast un Torres Mas la Plana, conduïda per Ferran Centelles i l’Anna Vicens. Les diferents varietats de suro amb Francesc Parramon i, per últim, en Josmar i l'Anna Vicens ens expliquen quan s'ha de prendre un cava.
01/01/1970
L’Àlex Illa, ens porta avui una de les referències de ginebra més populars i emblemàtiques, la Bulldog. Anem al ABaC amb el Ferran Centelles. Parlem del món del suro amb Francesc Parramon i L’Anna Vicens i en Josmar descobreixen les diferències entre un vi criança, un reserva i un gran reserva.
01/01/1970
Escollim vins segons les coccions de la carn amb el Ferran i el Rafa, parlem del suro amb Parramon Exportap, fem un còctel amb Merlet, i descobrim les diferències entre blanc joves i criats amb l'Anna i el Josmar.
01/01/1970
L'Anna Vicens visita el Bobby Gin per descobrir un nou còctel amb l'Alberto. El Ferran Centelles torna a l'Indochine per veure quins vins van bé amb la cuina asiàtica, i seguim descobrint coses del món del suro. Acabarem com sempre, amb unes lliçons amb en Josmar.
01/01/1970
L’expert en destil·lats, l’Àlex Illa, ens apropa avui al món del tequila. La Ruth Mateu del Boca Chica ens farà un margarita molt particular. Parlem del suro i el Ferran Centelles visita el restaurant Gresca...
01/01/1970
Estrenem Cupatges TV amb l'Anna Vicens al Bobby Gin fent un gintònic fumat, anem amb el Ferran Centelles a l'Indochine, parlem del món del suro i tastem amb en Josmar.
01/01/1970
26 televisions de la xarxa de televisions locals emetran de moment Cupatges TV
01/01/1970
Un autèntic museu del cava
01/01/1970
Visitem un dels cellers de referència en l'elaboració de caves de qualitat
01/01/1970

Visitem el celler de les Gavarres

01/01/1970

Visitem el celler de Calonge, al Baix Empordà

01/01/1970
Visitem un dels celler més antics del Bages
01/01/1970
Visitem el celler empordanès del Marc i l'Emma Bournazeau
01/01/1970
Visitem un dels cellers insígnia de la DO Pla de Bages
01/01/1970
Visitem la Finca Garbet, de l'històric celler de l'Alt Empordà
01/01/1970
Visitem el celler centenàri que elabora els vins Marfil
01/01/1970
Cupatges tv visita aquest celler de la DO Montsant
01/01/1970
Visitem aquest celler de Font-rubí, on s'elaboren caves reserva i gran reserva
01/01/1970
Visitem el celler empordanès dels germans Serra
01/01/1970
Coneixem aquest celler de la Serra de l'Ordal, pioner en l'elaboracio ecològica al Penedès
Pàgina 1 de 2
01/01/1970
El Brut Reserva Fresh destaca pel la singularitat de la varietat malvasia, que li aporta aromes cítriques i de fruita tropical
01/01/1970
Caves Llopart treu al mercat un vi rosat de sumoll i garnatxa de vinya ecològica
Imatge de la terrassa d'un bar | Adrià Costa
01/01/1970
Un estudi compta el nombre d'establiments que hi ha a cada ciutat i fa la mitjana per cada 1.000 habitants | Tavertet, Forés, Setcases, Queralbs, Toses, la Selva de Mar i Port de la Selva lideren la llista a Catalunya
01/01/1970
La campanya està destinada a conscienciar i sensibilitzar la societat sobre la cura del medi marí
01/01/1970
El celler Jean Leon, al cor del Penedès, acull la mostra ‘El Minotaure al Laberint’ de Josep Guinovart, pintor català referent en l’art abstracte, fins al 12 de juliol.
01/01/1970
Per en Xuriguera, “l'autenticitat que hi ha als vins de la Terra Alta és única"
01/01/1970
El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha inaugurat Les Vinyes del Convent, el nou celler de l’empresari i viticultor Elies Gil Bel a Horta de Sant Joan