cava
01/01/1970
El jove sadurninenc Sergi Canals dirigeix un tast de 17 referències a la Universitat de Califòrnia a Davis (UC Davis), on cursa un màster de viticultura i enologia
mercats
Fotografia: Quico Ortega
01/01/1970
Extracte traduït de l'article publicat per Eva Bernabé el passat 21 d'abril sobre la 1a Jornada de la Interprofessional del Vi: Reptes i Oportunitats, Recuperar el consum del vi a Espanya
cellers
01/01/1970
El celler de vins i caves ecològics i naturals Alta Alella ha traspassat la seva marca de cava ecològic Privat a Perelada
mercats
01/01/1970
Hi ha un possible increment de prop del 2,5% en el consum nacional de vi, després de tres anys en què la caiguda ja s'havia parat i s'apreciava una tendència clara a la recuperació
cava
01/01/1970
En l'última dècada de 2007-2016 el Cava ha crescut 20 milions d'ampolles | Durant el 2016 el mercat europeu i l'interior cauen uns 2,7 milions d'ampolles | El cava millora en dades globals per l'augment del consum en països tercers
cava
01/01/1970
Desenes de cellers elaboradors de Cava tindran presencia a la nova edició de Prowein, la fira de vins líder del sector internacional| L'Institut del Cava coordina l’Illa del Cava, un stand propi amb 12 destacats cellers
mercats
Pixabay
01/01/1970
Un informe de EAE Business School radiografia el panorama actual i les perspectives del sector vinícola | L'informe parteix d'un enfocament des de la perspectiva internacional, nacional i autonòmica
mercats
01/01/1970
Un vi es juga la seva rellevància i atractiu al mercat de Gran Consum en només set segons | Si un nou disseny funciona, el producte augmenta un 5,5% de mitjana les seves vendes
mercats
Bar de vins Matos, a Barcelona | Matos
01/01/1970
L'estudi mostra les preferències vinícoles tant dins com fora de casa | La llar continua sent el lloc preferit pels consumidors | El consumidor està més obert a tastar vins de diferents DO quan consumeix fora de casa
cava
01/01/1970
Dues prestigioses escoles d’hoteleria de Setúbal i Portalegre han pogut conèixer el Cava en profunditat | El projecte forma part d’un primer any de col·laboració entre Turismo de Portugal i l’Institut del Cava
mercats
Monvínic, a Barcelona | Foto: Monvínic
01/01/1970
Les exportacions mundials de vi van moure el 2016 més de 28.700 milions d’euros i 10.159 milions de litres segons l'Observatorio Español del Mercado del Vino
mercats
01/01/1970
Prop d'unes 40.000 persones presencien cada dia les subhastes del mercat de Tsukiji, on els millors cuiners de Tòquio es proveeixen de peix i marisc
Botigues
Daniel Lopez, gerent i propietari de Vinalium
01/01/1970
Vinalium, la cadena barcelonina de botigues especialitzades en vins i destil·lats tanca el seu millor any de facturació, amb un creixement superior al 20% en vendes sobre l'any 2015
premis
01/01/1970
L'aplicació de vins per a dispositius mòbils més utilitzada del món treu una llista amb els vins més votats pels consumidors
taps d'alumini
01/01/1970
La versatilitat i l’eficiència fan del tap de rosca una bona alternativa pels vins
mercats
01/01/1970
CCV (Central de Compres Vitivinícoles SL), ha començat l'activitat aquest mes de juny amb l'objectiu de reduir significativament costos a les empreses del sector
mercats
01/01/1970
Així es despren de dos informes públics de l’OeMV a partir de les últimes dades de l’Agència Tributària en el primer trimestre de l’any | Els vins amb denominació d’origen i els escumosos i caves lideren l’augment en valor pel que fa a vins envasats. Cau tant el volum exportat com la facturació del vi a doll.
champagne
01/01/1970
Menys cava i més champagne són els resultats del 2015 pel que fa a xifres espanyoles de consum | El cava supera al champagne en exportacions.
01/01/1970
Aquest passat 2015, Holanda i Bèlgica van seguir una evolució idèntica pel que fa a les importacions de vi segons l'OEMV (Observatorio Español de Mercados del Vino)
consumidors
Azti Tecnalia
01/01/1970
AZTI Tecnalia, un centre tecnològic expert en investigació alimentària i marina, ha fet un estudi sobre les tendències alimentàries futures a Europa
mercats
01/01/1970
El celler tanca el 2015 amb un increment de vendes situat sobretot a Espanya i a EEUU | El mercat nacional creix i se situa en tercer lloc, per darrera de Bèlgica i els EEUU
cellers
01/01/1970
En aquest exercici s'han invertit més de 6 milions d'euros addicionals per a les marques de prestigi del grup | La companyia creix al mercat internacional un 16% i manté el lideratge a Espanya en caves i vins de qualitat amb D.O, abastant un 8,3% de la quota de mercat de valor
CELLERS
Botiga de Torres, a Pacs del Penedès | Quico Ortega
01/01/1970
Les vendes dels seus vins d’alta gamma al mercat domèstic augmenten un 12% en valor
DO CAVA
01/01/1970
El sector del cava tanca el seu segon millor exercici històric en volum de vendes gràcies a les exportacions, ha anunciat avui el Consell Regulador de la DOP Cava a la presentació de l’exercici 2015 del sector
Cellers
01/01/1970
Bona acollida dels Clàssic Penedès de Mas Bertran entre distribuïdors i restauradors dels EUA | La producció ecològica, la llarga criança i la qualitat final, les característiques més destacades pels importadors
Internacional
01/01/1970
Canvi en les tendències de consum que afavorirà al vi de gamma premium | Els millenials beuen menys vi però de qualitat i preu més elevats i també d’importació
bOTIGUES
01/01/1970
Uvinum tanca 2015 amb unes vendes de 8,5 milions d'euros | Aquestes dades suposen un 58% més que l'any anterior | Han venut mig milió de referències
vi català
Botiga de Vins i Licors Grau, a Palafrugell | Vins i Licors Grau
01/01/1970
El volum de vendes del sector dels vins i caves a Catalunya ha crescut fins als 1.600M€ | Ho indica un informe elaborat per la Generalitat a través d’ACCIÓ que destaca que el total d’exportacions de les 11 DO’s catalanes suma un 46’3% de les vendes
Pàgina 1 de 5
01/01/1970
El Brut Reserva Fresh destaca pel la singularitat de la varietat malvasia, que li aporta aromes cítriques i de fruita tropical
01/01/1970
Caves Llopart treu al mercat un vi rosat de sumoll i garnatxa de vinya ecològica
Imatge de la terrassa d'un bar | Adrià Costa
01/01/1970
Un estudi compta el nombre d'establiments que hi ha a cada ciutat i fa la mitjana per cada 1.000 habitants | Tavertet, Forés, Setcases, Queralbs, Toses, la Selva de Mar i Port de la Selva lideren la llista a Catalunya
01/01/1970
La campanya està destinada a conscienciar i sensibilitzar la societat sobre la cura del medi marí
01/01/1970
L’ermita de Santa Maria de Foix ha acollit el passat 26 de juny i per tercera vegada, una de les mostres més singulars del panorama vitivinícola
01/01/1970
Un showroom amb més de 45 cellers han reunit avui més de 300 professionals de la restauració, botigues especialitzades, sommeliers, bloggers i mitjans de comunicació a l’Hotel Melià Barcelona Sarrià | El Saló Cava Premium, que se celebra per segona vegada a la capital comtal, ha estat inaugurat pel president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet i ha comptat amb la col·laboració de l’Institut del Cava i de PimeCava
01/01/1970
Aquest títol és el màxim a què pot aspirar un professional del món del vi, i està reconegut internacionalment pel seu rigor | Els premiats són escollits cada dos anys pels Masters of Wine de tot el món.