fires

​Es presenta el Cavatast 2017 a Barcelona

L’Espai Penedès

Bcn va acollir ahir la presentació del XXI Cavatast per a foodiesi influencers

L’alcalde i la regidora de turisme van destacar i agrair l’esforç que fa Sant Sadurní per acollir els milers de visitants

Una cinquantena de persones van poder degustar un tastet dels productes que es podran degustar a la mostra

Quina importància té la mida de les ampolles de vi?

| 28/09/2017 a les 18:59h
Arxivat a: Fires, Presentació cavatast, Cavatast

El Cavatast cada dia és més a prop i, aquest passat dimecres 27 de setembre, a la sala Espai Penedès|BCN es va poder degustar una primera immersió del que seran els tres dies de la mostra. Sant Sadurní d’Anoia, la capital del cava, torna a acollir els dies 6, 7 i 8 d’octubre la mostra de caves i gastronomia, que com cada any presenta novetats per continuar evolucionant, creixent i arribant a nous públics.
 
La regidora de Turisme i Comerç de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, i l’alcalde Josep Maria Ribas van donar la benvinguda a totes les persones que es van acostar a l’Espai Penedès|BCN per conèixer el Cavatast en un format més informal i proper destinat a foodies i influencers del món gastronòmic. Rosell va destacar que durant tres dies “Sant Sadurní es tornarà a convertir en la capital del Penedès”. “El Cavatast no és un esdeveniment només d’àmbit local. Tota la comarca s’hi bolca i és un orgull tenir-lo al nostre municipi”, va afegir l’alcalde. Els dos representants municipals van agrair l’esforç que fan tots cellers, restauradors i persones implicades en el Cavatast perquè la fira segueixi creixent.
 
Més activitats, més maridatges, un horari ampliat i una oferta gastronòmica molt àmplia per seguir adaptant la mostra als visitants. Més de 150 referències de caves que converteixen el Cavatast en una ocasió única al món per poder degustar una varietat tan important de caves en un mateix espai.
 
El programa complet d’activitats es pot consultar a: www.turismesantsadurni.cat i les reserves es poden fer a [email protected] o al telèfon 93 891 31 88. 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Vinícola de Nulles és un celler que des de sempre ha tingut molt present els seus orígens i la seva denominació d’origen, i que s’ha mantingut fidel a un procés de selecció i producció molt curós
01/01/1970
La caixa conté 6 ampolles de cava | El sorteig finalitzarà el 14 de març
01/01/1970
Vides Monacals és el títol del nou Vinòmic, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic