novetats

​El Celler de Les Aus presenta la millor anyada d’AA Bruant, el primer cava natural

AA Bruant, primer cava elaborat sense sulfurós -des de 2006-, un escumós natural

Després de 10 anys elaborant cava amb el mètode ancestral, El Celler de les Aus (el celler de vins radicals d’Alta Alella) presenta aquest cava en format Màgnum i Jeroboam

Ferran Centelles radiografia la varietat Xarel·lo i en destaca els seus preferits a jancisrobinson.com

| 13/09/2017 a les 13:57h
Arxivat a: Vins, Alta Alella, AA Bruant, El Celler de les Aus
El Celler de les Aus presenta la millor anyada d’AA Bruant, la 2015, el primer cava natural i el primer en ser elaborat amb el mètode ancestral, a partir de raïms procedents d’agricultura ecològica. 

AA BRUANT, ha creat escola obrint un ventall de possibilitats en l’elaboració de vi sense sulfits. Com a resultat, la DO Cava va obrir una categoria especial per poder qualificar-ho com a cava. AA Bruant es troba a les cartes dels millors restaurants del món i ha rebut puntuacions destacables nacionals i internacionals: 9.4 a la Guia de Vins de Catalunya 2017 i 90 punts Parker, entre altres. 

AA BRUANT 2015 és un cava Brut Nature Reserva, de color groc pàl·lid, elaborat 100% a partir raïm ecològic de la varietat Pansa Blanca (Xarel·lo) amb una bona sanitat. Criat sobre lies entre 15 i 27 mesos, surt al mercat sense cap addició de sulfits ni licor d’expedició. Elaborat a la imatge del seu territori -Alella i el Mediterrani-, AA Bruant es caracteritza per la seva mineralitat, les seves aromes florals, de fruita blanca, verda i ametlles verdes, amb un subtil rerefons d’arpillera i avellanes. El pas per boca és lleuger i fresc, amb una bombolla molt integrada i persistent. Un cava gastronòmic amb un toc salí, perfecte per acompanyar ostres, mariscs, sushi, formatges, aperitius i amanides, entre altres. 

PVP 75cl: 17 € | Magnum (1,5L): 38€ | Jeroboam (3L): 130€

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
El Museu d’Història de Catalunya serà l’escenari d’una Festa de la Verema | Hi haurà activitats com la trepitjada de raïm popular, la degustació de raïm i vins empordanesos, tallers familiars, i el tast magistral de vins guanyadors
01/01/1970
Decàleg per entendre quins països són més consumidors i quins exporten més en volum i en valor.