Vins i formatges

Tast de vins i formatges a Mas Bertran

El tast serà el pròxim 16 de setembre

Cinc vins i escumosos del celler amb cinc formatges

Dirigirà el tast Ramon Roset, analista sensorial de vins i gastronomia

​Els Clàssics Penedès celebraran el final d'estiu amb una gran festa, La Nit dels Clàssics

| 07/09/2017 a les 10:58h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Mas Bertran, Ramon Rosset, Tast de vins i formatges

Ramon Roset dirigint una sessió de tast de vins i formatges


L’analista sensorial de vins i gastronomia i col·laborador de cupatges.cat Ramon Roset, serà l’encarregat de dirigir la sessió de tast i maridatge de cinc formatges (Curiol Rodó, Veciana Madurat, El Turó, Lligat d’ovella, i Blau del Jutglar) amb cinc vins de Mas Bertran (Nutt Blanc, Nutt Grenache, Argila Rosé Brut Nature, Argila Rosé i Ancestral).

Els vins i els formatges es combinaran de la següent manera:

- Nutt (100% xarel·lo de vinyes velles) amb Cuirol Rodó. Llet crua de cabra; pasta tova; pell florida. Formatgeria Cuirols (La Nou, Berguedà).

- Nutt Grenache (60% garnatxa i 40% syrah. 6 mesos de criança en botes de roure francès i americà). Veciana Madurat. Llet crua de cabra; pasta premsada; pell natural; llarga maduració. Formatgeria de Veciana (Veciana, Anoia).

- Argila Rosé Brut Nature (100% sumoll. 28 mesos de criança.). El Turó. Llet crua de cabra; pasta tova; pell amb pebre vermell. Formatgeria del Montseny (Montseny, Vallès Oriental)

- Argila Brut Nature (100% xarel·lo de vinyes de més de 70 anys. 48 mesos de criança.). Lligat d'Ovella. Llet crua d'ovella; pasta autoescorreguda; pell rentada. Formatges Camps (Palau d'Anglesola, Pla d'Urgell).

- Mas Bertran Ancestral (100% xarel·lo, elaborat amb el mètode ancestral). Blau del Jutglar. Llet crua de vaca; pasta tova; pell florida. Blau afinat per a l'ocasió. Formatgeria Reixagó (Olost, Lluçanès).
 
L’activitat tindrà lloc el 16 de setembre a partir de les 11.00h al celler Mas Bertran, a Sant Martí Sarroca. L’activitat arriba en un moment en què el celler està acabant la campanya de verema i quan el most està en ple procés de fermentació a les tines.
 
Durant la visita es podran veure les vinyes de varietats autòctones de Mas Bertran, el celler construït fa poc més de deu anys amb la voluntat d’incorporar la innovació en el procés d’elaboració per aconseguir vins de la màxima qualitat, i es podran tastar alguns dels productes en procés d’elaboració.

És obligatori fer reserva prèvia -podeu fer-la aquíi el preu de l'activitat són 23 €.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Després de la suspensió dels actes el passat 19 d'agost pels atemptats de Barcelona i Cambrils, la Nit de Vins de Torroja es durà a terme el 30 de setembre
01/01/1970
Restaurants i enoteques de Manresa se sumen a la celebració de la Festa de la verema del Bages a través d’una nit que marida música en directe, tapes i els vins de la Denominació d’Origen Pla de Bages | La principal novetat d’aquest any es que es farà en dijous i que hi haurà ocasió de tastar a copes els vins de gamma alta | L’Espai Artium d’Artés també se suma a la Nocturna Vinum
01/01/1970
La Confraria del Cava presentarà el dijous 28 de setembre, a les 8 del vespre, els detalls de la iniciativa al Real Cercle Artístic de Barcelona