fires

37a Fira de Vins i Caves de Catalunya a Pals

Se celebrarà els propers dies 25, 26 i 27 d’agost, al Pati de Ca La Pruna a Pals sota l’organització de la Unió d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre

​El festival Sons del Món tanca la millor edició de la seva història

| 22/08/2017 a les 11:03h
Arxivat a: Fires, 37a Fira de Vins i Caves de Catalunya
Aquest proper cap de setmana se celebrarà la 37a edició de la Fira de Vins i Caves de Catalunya en el marc incomparable del Pati de Ca La Pruna de Pals. L’horari de la fira serà de 19.30 a 23.30 h. La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre és l’entitat organitzadora i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pals, l’INCAVI, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, el Patronat de Turisme Costa Brava – Girona i la Diputació de Girona.
 
A la fira es podran degustar vins i caves de les diferents Denominacions d’Origen Catalanes, amb la participació d’una seixantena de cellers amb més de 100 referències diferents. Com cada any, destacar la presència de la DO Empordà, representada per un alt percentatge de la totalitat dels cellers integrants.
 
Al mateix temps hom podrà degustar formatges artesans, com ja és tradició, per acompanyar el vi. Les quatre varietats catalanes escollides per a la present edició seran: Cingle, formatge elaborat amb llet crua de cabra per la Formatgeria La Frasera; Xiroi, formatge semi curat elaborat amb llet crua de vaca per la Formatgeria La Xiquella; Ordre, formatge de llet d’ovella elaborat per la Formatgeria Can Pujol; i Costa Negra, formatge tendre de llet de vaca elaborat per la Formatgeria Tros de Sort.
 
Les degustacions podran ser de 4 vins o caves, de tast de formatges i d’un combinat de 4 vins o caves i 4 formatges. A més, els assistents també obtindran una copa tastavins i un llibret informatiu on apareix tota la informació de la fira, les DO participants i una fitxa de tast on podran apuntar les seves notes.
 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
L'empresa trasllada la seva seu social a La Rioja
01/01/1970
Tornen les copes de cortesia al Teatre Nacional de Catalunya | S'acaba la temporada de Terrats en Cultura
01/01/1970
El curs anirà a càrrec de Frederic Garrido Vilajuana premi Catalunya 2010 de fotografia- Premi Nacional 2013 de fotografia | El taller va dirigit a tots els amants de l’art que vulguin conèixer la fotogràfica contemplativa i que vulguin potenciar la seva creativitat | Tindrà lloc el 28 d'octubre, de les 9.30 a les 19.00 h