tecnologia i vi

Caves Vilarnau aconsegueix el Certificat d'Excel·lència Trip Advisor

Aquest títol ha estat concedit per les excel·lents i constants puntuacions que els viatgers han atorgat en aquest portal Caves Vilarnau

The Champagne & Sparkling Wine World Championships premia amb un or el Vilarnau Brut Reserva

| 05/08/2017 a les 11:51h
Arxivat a: Vi i tecnologia, Vilarnau , Vilarnau
TripAdvisor, el lloc web de viatges de referència a nivell mundial, ha atorgat el certificat d'excel·lència Vilarnau -juntament amb González Byass Jerez, Viñas del Vero-. El reconeixement es basa en les opinions, comentaris i puntuacions que publiquen els visitants. Un merescut reconeixement per aquesta Família de Vi que proposa una oferta enoturística singular basada en experiències úniques.
 
Vilarnau, el cor de la regió del Cava

Aquesta petita cava artesanal, situada a escassos quilòmetres de Barcelona, ​​submergeix l'enoturista dins les bombolles de Vilarnau a través de recorreguts que comencen a les vinyes. També es poden veremar algunes de les varietats de raïm, tastar el most directe dels tancs en fermentació o gaudir d'una tradicional calçotada, segons l'època de l'any.
 

Foto: Quico Ortega


González Byass, l'essència de la història de Jerez

Visitar aquests cellers centenaris suposa un viatge pel món irrepetible del Jerez a través d'activitats que descobreixen la seva història i desperten els cinc sentits. El Tio Pepe Festival, una experiència sensorial múltiple, o el Sherrymaster by Tío Pepe, una immersió total en l'univers d'aquests vins mil·lenaris, són dos dels exemples que revelen l'enoturista la màgia que es tanca en aquest escenari únic i irrepetible.
 
Viñas del Vero, la diversitat en un territori únic

Als peus dels Pirineus es troba Viñas del Vero, un celler que mostra la riquesa i diversitat del Somontano. Passejades en segway per les seves vinyes i recorreguts en 4x4 per la recòndita vall de Secastilla descobreixen, a peu de cep, l'origen de vins com Viñas del Vero Gewürztraminer o Secastilla. Així mateix, el celler posa a prova els sentits dels visitants que podran crear els seus propis vins a partir de tres varietals i viure experiències gastronòmiques exclusives al voltant d'un dels grans vins d'Espanya: Blecua.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Foto: Quico Ortega
Ramon Francas
01/01/1970
Catalunya exporta tres quartes parts del vi que produeix | Els Clàssic Penedès (els escumosos de la DO Penedès) creixen de forma sostinguda | Alemanya, els Estats Units, Bèlgica, el Regne Unit i Japó són els cins principals mercats on Catalunya exporta els seus vins
01/01/1970
Experimenta amb tecnologies en col·laboració amb empreses i universitats per minimitzar la petjada de carboni
01/01/1970
Aquesta primera jornada de promoció va servir també per a inaugurar un dels protagonistes principals en la campanya de promoció del concurs de les garnatxes, l’exposició itinerant Garnatxa Blanca