El celler Segura Viudas convoca el V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Naturalesa

Dirigit a fotògrafs de naturalesa capaços d’enfrontar-se a un paisatge mediterrani típic amb una biodiversitat escorredissa

​Descobert un jaciment ibèric a les vinyes de Segura Viudas

| 03/08/2017 a les 18:47h
Arxivat a: Cellers, Segura Viudas
Se celebrarà el 21-22 d’octubre de 2017 i el termini d’inscripcions finalitza l’11 de setembre de 2017
 
El celler de cava i vi Segura Viudas convoca la cinquena edició del Ral·li Segura
Viudas de Fotografia de Naturalesa. El certamen és un repte complex, dirigit a tots aquells fotògrafs de naturalesa que siguin capaços d’enfrontar-se amb curiositat i coratge a un paisatge típicament mediterrani amb alguns hàbitats diferenciats i una biodiversitat escorredissa.

En aquesta edició, el ral·li es trasllada de la primavera a la tardor, concretament del 21al 22 d’octubre de 2017, per tal d’oferir als participants un paisatge completament canviat respecte al de les edicions anteriors. El termini d’inscripcions romandrà obert fins el dia 11 de setembre de 2017.

El Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Naturalesa conté una clara vocació de
conservació i documentació del patrimoni natural de l’Heretat, amb l’objectiu directe de preservar la flora i la fauna pròpies de les vinyes i els seus voltants en aquest racó del Penedès.
 
Les vinyes, els barrancs inaccessibles, les zones forestals, els boscos de ribera i el riu Bitlles ofereixen a tots aquells que gaudeixen d’una mirada fotogràfica múltiples oportunitats per capturar imatges extraordinàries en un entorn que, a priori, podria semblar poc agraït.
 
L’Heretat Segura Viudas és l’escenari ideal per a prendre fotografies de naturalesa autèntiques i sense artificis, que posin en valor el bagatge tècnic, artístic i naturalista dels fotògrafs i del seu afany per representar la realitat de l’entorn. Amb la dificultat afegida de disposar solament de 24 hores per a capturar els tresors que s’amaguen a l'Heretat. El mateix temps i la mateixa llum per a tots els participants.
 
Amb casi 10.000€ en premis, el V Ral·li Segura Viudas aspira a convertir-se en una referència a nivell europeu de la fotografia de la naturalesa defensora d’una mirada fidel a un territori.

També us pot interessar

Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Foto: Quico Ortega
Ramon Francas
01/01/1970
Catalunya exporta tres quartes parts del vi que produeix | Els Clàssic Penedès (els escumosos de la DO Penedès) creixen de forma sostinguda | Alemanya, els Estats Units, Bèlgica, el Regne Unit i Japó són els cins principals mercats on Catalunya exporta els seus vins
01/01/1970
Experimenta amb tecnologies en col·laboració amb empreses i universitats per minimitzar la petjada de carboni
01/01/1970
Aquesta primera jornada de promoció va servir també per a inaugurar un dels protagonistes principals en la campanya de promoció del concurs de les garnatxes, l’exposició itinerant Garnatxa Blanca