cellers

​Del cel a la terra: les propostes singulars dels Cellers Torres al Penedès

Torres, Donald Trump i el canvi climàtic

| 24/07/2017 a les 08:51h
Arxivat a: Enoturisme, Torres
La Nit d’Estrelles dels Cellers Torres es consolida, en la seva setena edició, com una de les experiències enoturístiques més singulars del Penedès. Un centenar de persones ja han participat aquest any en dues vetllades astronòmiques que ha organitzat el celler familiar ubicat a Pacs del Penedès; la tercera i última Nit d’Estrelles va tenir lloc aquest dissabte passat.
 
L’experiència combina l’observació de les estrelles amb el vi, la gastronomia i la música en directe. Comença amb un agradable passeig per la vinya amb astrònoms de l’Observatori Astronòmic del Garraf, que parlen de les constel·lacions mentre el grup es dirigeix a peu cap al celler Waltraud, un edifici dissenyat per l’arquitecte barceloní Javier Barba on envelleixen els vins més emblemàtics de la família Torres. Després de l’observació de les estrelles amb telescopi, els visitants gaudeixen d’un sopar a l’aire lliure harmonitzat amb vins i música swing en directe.
 
Aquesta original activitat ha estat mereixedora, al llarg de la seva trajectòria, de diversos reconeixements d’organismes com la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya o la World Food Travel Association, o de publicacions com Drinks Internacional en el marc dels Wine Tourism Awards.
 
Activitats de verema al setembre
 
Durant el mes de setembre, Cellers Torres organitza novament dues experiències singulars per viure de prop l’època de verema, unes propostes que han estat distingides recentment com a ‘Millor esdeveniment enoturístic’ als Wine Tourism Awards.
 
‘Matins de verema’ és una activitat per a tots els públics que consisteix, com el seu nom indica, en participar en una verema. Després de conrear la vinya, els visitants gaudiran d’un esmorzar a peu de vinya amb un tast de vins i una visita al celler de la família Torres.
 
‘Del cep a la copa’ és una proposta per aprofundir en el coneixement de les varietats de raïm, tastant primer el fruit i després el vi elaborat amb aquesta varietat. Aquesta activitat inclou també una visita al celler i un brunch a l’aire lliure.
 
Arran de la bona acollida de l’anterior edició, aquest any s’han programat quatre sessions de cada activitat els caps de setmana del 16 i 17 i del 23 i 24 de setembre. Les places són limitades i es necessària reserva prèvia al telèfon 93 817 75 68 o via e-mail a [email protected].

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Foto: Quico Ortega
Ramon Francas
01/01/1970
Catalunya exporta tres quartes parts del vi que produeix | Els Clàssic Penedès (els escumosos de la DO Penedès) creixen de forma sostinguda | Alemanya, els Estats Units, Bèlgica, el Regne Unit i Japó són els cins principals mercats on Catalunya exporta els seus vins
01/01/1970
Experimenta amb tecnologies en col·laboració amb empreses i universitats per minimitzar la petjada de carboni
01/01/1970
Aquesta primera jornada de promoció va servir també per a inaugurar un dels protagonistes principals en la campanya de promoció del concurs de les garnatxes, l’exposició itinerant Garnatxa Blanca