Gamma Ice Freixenet

Freixenet Ice Rosé, la moda del cava amb glaçons

Un cava desenfadat, fresc i que fuig dels clixes i de les normes

Perfecte per prendre amb còctels, o amb glaçons

​Casa Sala de Freixenet, entre els "Caves de Paratge Qualificat" aprovats pel Ministeri d'Agricultura

| 21/07/2017 a les 09:27h
Arxivat a: Vins, Freixenet Ice, Freixenet Ice Rosé, cava amb glaçons
La gamma Freixenet Ice està pensada per apropar públic jove al món del cava. Aquell públic que molt sovint sopa en una pizzeria on ja troben un "lambrusco" damunt la taula, sense demanar-lo, i on ni tan sols hi ha carta de vins.

Un cava per la gent jove, que es beu amb glaçons. Un cava pels capvespres d'estiu al bar de la platja, però també a les nits de ball amb el Dj. de torn o les xerrades íntimes a la cocteleria nocturna.

Un cava desenfadat, fresc i que fuig dels clixes i de les normes. Un cava per prendre amb còctels, o amb glaçons -ja tenim centenars de caves per altres moments, caves per les postres, caves més gastronòmics per tot l'àpat...-.

El Freixenet Ice Rose està pensat per la calor. Per refrescar-nos amb un escumós de qualitat, barrejat amb glaçons o fruites, o en format còctel. Un cava semisec fet amb garnatxa, pinot noir i una mica de chardonnay, que demana ser begut en copa ample. La garnatxa li aporta tocs picants i de fruita madura, la pinot noir, la frescor i els fruits del bosc. La chardonnay li dóna intensitat.

De color rosa gerd brillant on predominen les aromes a fruites del bosc com les maduixes, els nabius o els aranyons, i també a fruites d'os, especialment albercoc i nectarina. En boca és dolç i àcid, amb notes anisades i especiades. Un cava tant fàcil com llaminer, dels que no n'hem de saber per beure'l.

Carrefour i Ice Freixenet

Freixenet Ice Rosé és el guanyador de la categoria "Bebidas con alcohol" dels premis "Innovación Carrefour 2017", celebrats el mes de juny. La venda de la gamma Ice creix mes rere mes de manera exponencial.
 

Els còctels Ice Freixenet de Javier de las Muelas

Javier de las Muelas, creador i propietari de la prestigiosa cocteleria Dry Martini a Barcelona, ha dissenyat dos còctels exclusius per a Freixenet ICE Rosé. Asian Ice, amb licor de lychee i una beina de vainilla bourbon, és un còctel floral, exòtic i pensat per brindar a la posta de sol. Velvet Rosé, amb pisco, licor de pera, groselles i anís estrellat, té notes de fruita de raïm i pera que s'integren vestint a Freixenet Ice Rosé amb frescor i naturalitat, com una rosa perfecta.

Asian Ice amb Freixenet Ice Rosé



Velvet Rosé amb Freixenet Ice Rosé

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.