gastronomia

2300 barcelonins han escollit la millor pizza de Barcelona

Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització

El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra

Ruta pels millors bars de vins de Barcelona (I)

| 04/07/2017 a les 15:56h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Gastronomia, pizza, gastronomia, SiamoTutteBlogger.com
Ahir va ser clausurada amb una festa italiana a la terminal de Grimaldi Lines, a Barcelona, la primera edició de PizzaBarcelona, ​​un concurs entre les millors pizzes de la Ciutat Comtal. El certamen, organitzat per les autores del bloc www.siamotutteblogger.com, Angela Visco i Lucia Marra, ha triat guanyadora la pizza Mamma Rita de Salvatore Moretto, de la pizzeria Pappa Pomodoro (carrer de Josep Pla, 19).

El jurat format pel pizzer l'italià Gennaro Nasti, alferes de la pizza gourmet italiana, Ivan Musto, empresari de Sabors d'Itàlia i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina han lliurat també el segon i el tercer premi, que han anat respectivament a la pizzeria Antichi Sapori dels germans de Angelis (carretera de Collblanc, 48) i a la pizzeria Lievito Mare (carrer de la Llacuna, 1).
Han estat lliurats també dos premis especials. El premi Pizza Gourmet ha anat al restaurant pizzeria El Bo di Napoli (carrer València, 197) i el premi especial Pizza Delivery a l'Antico Borgo Napoletano de carrer d'Escudellers Blancs, 14.
 

Gennaro i Salvatore Moretto


La dinàmica del concurs preveia una primera selecció de les vint pizzeries més representatives i de qualitat de la ciutat. Després, gràcies al vot per Internet es van triar les tres pizzes més votades al mateix blog www.siamotutteblogger.com. "Barcelona té una altíssima concentració de bones pizzes", comentava la Lucia Marra, "així que cal premiar l'esforç de tants professionals que han sabut interpretar el món de la pizza seguint la tradició i també estant atents a les noves tendències que arriben d'Itàlia".

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
L'empresa trasllada la seva seu social a La Rioja
01/01/1970
Tornen les copes de cortesia al Teatre Nacional de Catalunya | S'acaba la temporada de Terrats en Cultura
01/01/1970
El curs anirà a càrrec de Frederic Garrido Vilajuana premi Catalunya 2010 de fotografia- Premi Nacional 2013 de fotografia | El taller va dirigit a tots els amants de l’art que vulguin conèixer la fotogràfica contemplativa i que vulguin potenciar la seva creativitat | Tindrà lloc el 28 d'octubre, de les 9.30 a les 19.00 h