Conca de Barberà

Ja tenim els premiats del 27è Concurs de Vins i Caves de la Conca de Barberà

El celler vinícola de Sarral s'emporta 3 guardons com a millor vi en les categoríes; millor vi blanc jove, millor cava brut i millor cava rosat.

Cool Hunting, publicació de referència als Estats Units, destaca un DO Conca de Barberà

| 03/07/2017 a les 10:44h
Arxivat a: Actualitat, Concurs de Vins i Caves de la Conca de Barberà
El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Conca de Barberà va celebrar, el passat juny, el tast per al 27è Concurs de Vins i Caves de la DO Conca de Barberà. Des de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia es realitzava aquest tast amb la presència de 18 tastadors que han estat els encarregats de tastar a cegues les referències de les 11 categories. Es van presentar 91 vins.
 

Els guanyadors són:

Millor vi BLANC JOVE:
PORTELL blanc de blancs mac/par 2016, del celler Vinícola de Sarral
2n classificat: LA BAUMA garnatxa blanca /chardonnay 2016, de Vilanova Vins
3r classificat: ELS NANOS blanc del Coster macabeu 2016, de Mas Foraster

Millor vi ROSAT JOVE:
EL FOLLET syrah 2016, de Rendé Masdéu
2n classificat: PORTELL rosat trepat 2016, del celler Vinícola de Sarral
3r classificat: CARA NORD rosat trepat 2016, de Cara Nord Celler

Millor vi NEGRE JOVE:
INQUIET cabernet sauvignon 2016, del celler Rendé Masdéu
2n classificat: ENCANTATS ull de llebre 2015, de Gerida Viticultors
3r classificat: NEGRE DE FOLLS gx/ull/tr 2016, de Marta Pedra

Millor vi NEGRE FERMENTAT I/O CRIAT EN BÓTA:
CÚVIC cf/sy/ull 2015, de Gerida Viticultors
2n classificat: EL XAFARDER Cs/Sy 2015, del celler Rosa Mª Torres
3r classificat: CARA NORD sy/gx/mn 2015, de Cara Nord Celler

Millor vi NEGRE TREPAT:
LA FONT VOLTADA trepat 2014, del celler Abadia de Poblet
2n classificat: MAS DE LA PANSA trepat 2016, de Round Village del Viver
3r classificat: CARLES ANDREU trepat 2015, del celler Carles Andreu

Millor vi BLANC FERMENTAT I/O CRIAT EN BÓTA:
MOLÍ DELS CAPELLANS chardonnay 2015, de Molí dels Capellans del Viver Vitivinícola
2n classificat: PORTELL macabeu 2015, del celler Vinícola de Sarral
3r classificat: FINCA GASSET muscat 2015, del celler Cal Gasset

Millor vi NEGRE CRIAT EN BÓTA:
NEGRA NIT Gx/Mt/Mn 2013, de Vidbertus del Viver Vitivinícola
2n classificat: FRANCOLÍ cabernet S. 2012, de Castell D’Or
3r classificat: PORTELL criança cs/mt/ull 2014, del celler Vinícola de Sarral

Millor vi NEGRE RESERVA:
SAÜC cabernet franc 2011, de Rosa M. Torres
2n classificat: GATZARA reserva 2011, de Gatzaravins del Viver Vitivinícola
3r classificat: JOSEP FORASTER Selecció 2011 cs/gx, del celler Mas Foraster
 
Millor CAVA BRUT:
LA PARELLADA 2013, del celler Vinícola de Sarral
2n classificat: CASTELL DE LA COMANDA brut mac/par, de Castell D’Or
3r classificat: CARLES ANDREU par/mac 2014, del celler Carles Andreu

Millor CAVA BRUT NATURE:
LES TRES NAUS Reserva 2013, de Cellers Domenys
2n classificat: SIMÓ DE PALAU mac/xal/par 2013, de Caves Simó de Palau
3r classificat: FRANCOLÍ brut nature mac/par, de Castell D’Or

Millor CAVA ROSAT:
PORTELL brut trepat 2015, de Vinícola de Sarral
2n classificat: PUIG DE SOLIVELLA trepat, de Castell D’Or
3r classificat: SANSTRAVÉ trepat 2015 reserva, del celler Cal Gasset

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
01/01/1970
Vinícola de Nulles és un celler que des de sempre ha tingut molt present els seus orígens i la seva denominació d’origen, i que s’ha mantingut fidel a un procés de selecció i producció molt curós
01/01/1970
Vides Monacals és el títol del nou Vinòmic, el projecte de la Denominació d’Origen Catalunya que marida vi i còmic
01/01/1970
El celler de Sant Pau d’Ordal dedicarà el matí de dissabte a promoure un estil de vida saludable