Nova edició de la ruta de tapes pel mercat del Préssec d'Ordal a Albet i Noya

Juny és sinònim d’inicis d’estiu. I també és sinònim de préssec d’Ordal, protagonista indiscutible durant aquests mesos al municipi de Subirats.

Dues medalles d'or catalanes als premis Decanter anglesos per dos vins amb DO Penedès

| 16/06/2017 a les 10:17h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Albet i Noya, Préssec d'Ordal
Amb aquest pretext, a Sant Pau d’Ordal s’organitza durant els caps de setmana de juny, juliol i agost el mercat del préssec d’Ordal, on elaboradors de la zona exposen els diferents productes amb el préssec com a ingredient principal. Es pot trobar des del propi fruit, o gaudir de maridatges entre vi escumós i préssec, o fer una petit tastet de melmelada de préssec... Un ampli ventall de possibilitats amb l’objectiu de donar a conèixer un dels elements gastronòmics icona del municipi.
 
Paral·lelament a això, Albet i Noya organitza des de fa cinc anys una activitat per vincular el préssec d’Ordal amb altres elements distintius del territori, com són el vi i la gastronomia local.
 
L’activitat porta el nom de ‘Ruta de Tapes pel Mercat del préssec d’Ordal’ i el punt de partida és a la finca familiar, a Can Vendrell de la Codina. Aquí comença la visita pel celler, per conèixer la història dels germans Albet i Noya, el procés d’elaboració del vi i altres projectes que lidera el celler de Subirats. Tot seguit, el grup es desplaça a Sant Pau d’Ordal per iniciar la ruta de tapes pels restaurants del poble. L’itinerari gastronòmic té parada a Cal Xim i Cal Pere del Maset i allà, cada restaurant elaborarà i presentarà dues tapes que seran maridades amb quatre vins diferents del celler. La peculiaritat de cada tapa és que ha de contenir com a ingredient principal el préssec.
 
Enguany els maridatges seran els següents

A Cal Xim: 
Milfulls de préssec d’Ordal marinat amb fetge d'ànec a la brasa amb Clàssic Penedès Efecte Brut Reserva.
Mini - amanida de préssec amb vinagreta de cardamom amb Clàssic Penedès Efecte Brut Rosat.
 
A Cal Pere del Maset:
"Gazpatxo" de préssec d’Ordal amb gelatina de Viognier amb el 3 Macabeus
Compota de préssec amb bacallà i vinagreta de préssec amb el Marina Rión
 
DATES I INFORMACIÓ:
Juny (dissabte 17 i diumenge 25) i Juliol (diumenge 2, diumenge 9, dissabte 22 i dissabte 29) 
Horari i punt de trobada: 10.30h a Albet i Noya (Can Vendrell de la Codina)
Preu: 18€/persona
Indispensable reserva prèvia a [email protected] o trucant al T.93.899.48.12
 
Més informació sobre aquesta activitat i d’altres que organitza el celler al web.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 15 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

La bebida de los secesionistas
Anònim, 19/06/2017 a les 19:23
+0
-0
Albet i Noya, el vino de los golpistas.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
El president d'honor de Gramona rep el reconeixement de la Confraria del Cava de mans del seu president, Toni de la Rosa Torelló | Rita Lamsdorff
Ramon Francas
01/01/1970
La Confraria del Cava ret tribut al president d’honor de Gramona
01/01/1970
L'empresa trasllada la seva seu social a La Rioja
01/01/1970
Tornen les copes de cortesia al Teatre Nacional de Catalunya | S'acaba la temporada de Terrats en Cultura