Associació Vinícola catalana

El celler bagenc Heretat Oller del Mas s'incorpora ​a la patronal del vi català

Producció ecològica de qualitat i enoturisme són dos dels pilars fonamentals del celler de Manresa

Oller del Mas rep un 28% més d'enoturistes que el 2015

| 02/06/2017 a les 08:39h
Arxivat a: Actualitat, Heretat Oller del Mas, Oller del Mas
El celler de la D.O Pla de Bages, Heretat Oller del Mas ha entrat a formar part de la patronal del vi català. Una important adhesió que contribueix en la promoció conjunta i defensa dels vins catalans, tant a nivell nacional com internacional. L’Associació Vinícola Catalana representa els interessos de més del 80% dels cellers ubicats en les onze denominacions d’origen catalanes.

Amb més de 1.000 anys d’història, Heretat Oller del Mas preserva la identitat d’un terroir únic com és la seva finca ubicada en una zona privilegiada, enmig de muntanyes com la de Montserrat, o bé,  del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.
 
Heretat Oller del Mas realitza una producció ecològica integral, sent el primer celler de Catalunya i tercer del món amb les petjades de carboni més baixes (0’7 grams per litre).
 
Compten amb 600 hectàrees de cultius i boscos, de les quals 60 hectàrees són de vinya, on  es cultiven varietats autòctones com el Picapoll Blanc i Negre, Mandó, Malvasia Manresana, Samsó o Macabeu, a banda de les foranies com el Merlot, Syrah, Cabernet Franc o Cabernet Sauvignon.
 
Actualment, la seva producció és de 150.000 ampolles, una producció molt cuidada i limitada ja que només utilitzen raïm propi. Els seus vins estan presents a Europa, EEUU, Canadà, Xina, Japó, Taiwan i Carib, entre d’altres. Fet que demostra la clara internacionalització de l’empresa.
 
A banda, Heretat Oller del Mas està fent una clara aposta per l’enoturisme. El seu projecte abasta un Eco-Hotel, un restaurant i zona esportiva, així com l’organització de diferents experiències enoturístiques. Durant l’any 2016, van visitar Oller del Mas més de 69.000 persones.

Podeu llegir aqui l'entrevista de Cupatges d'aquest passat gener a Frank margenat, propietari d'Heretat Oller del Mas.

També us pot interessar

01/01/1970
Lauren Mowery, reconeguda periodista experta en vi, va assistir a l'Espai Priorat aquest mateix 2017 i el 13 de juny va publicar una llista dels vins que van cridar-li més l'atenció
01/01/1970
Durant un mes i mig, gairebé 2.300 barcelonins han triat les tres millors pizzes de la ciutat entre un ventall de 20 pizzeries i pizzers seleccionats per l'organització | El certamen ha estat organitzat per les autores del bloc SiamoTutteBlogger.com, Angela Visco i Lucia Marra
01/01/1970
Recomanem 6 grans vins negres per encarar les vaques magres de principis d'any | 6 vins que valen més del que costen

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Foto: Quico Ortega
Ramon Francas
01/01/1970
Catalunya exporta tres quartes parts del vi que produeix | Els Clàssic Penedès (els escumosos de la DO Penedès) creixen de forma sostinguda | Alemanya, els Estats Units, Bèlgica, el Regne Unit i Japó són els cins principals mercats on Catalunya exporta els seus vins
01/01/1970
Experimenta amb tecnologies en col·laboració amb empreses i universitats per minimitzar la petjada de carboni
01/01/1970
Aquesta primera jornada de promoció va servir també per a inaugurar un dels protagonistes principals en la campanya de promoció del concurs de les garnatxes, l’exposició itinerant Garnatxa Blanca